کمیسیون نظارت بر امور مالی CSSF، بخش مالی یک موسسه دولتی است که بر متخصصان و محصولات بخش مالی لوکزامبورگ نظارت دارد. این سازمان نهادها و شرکت های متعددی را تحت نظارت خود قرار داده است. به دلیل عملکرد مطلوبی که CSSF داشته، توانسته رتبه سطح یک در جهان را کسب کند.
نام اختصاری | CSSF |
نام کامل | Commission de Surveillance du Secteur Financier Luxembourg |
کشور | لوکزامبورگ |
سطح | یک |
وب سایت | www.cssf.ln |
بیشتر بدانید: رگوله چیست؟
بیانیه ماموریت
کمیسیون نظارت بر امور مالی (CSSF) وظایف نظارت محتاطانه و نظارت بر بازارها را به منظور اطمینان از ایمنی و سلامت بخش مالی، صرفاً در جهت منافع عمومی انجام می دهد.
CSSF در محدوده اختیارات خود، تضمین می کند که نهادهای مجوزدار و ناشران، از مقررات مربوط به آنها پیروی می کنند. هدف این مقررات، تضمین حمایت از مصرف کنندگان مالی و جلوگیری از استفاده بخش مالی برای اهداف شخصی است.
مأموریت دیگر CSSF، جلوگیری از پولشویی یا تأمین مالی تروریسم است که توسط نماینده لوکزامبورگ در حوزه نظارت اروپایی و بین المللی انجام می شود.
عملکرد CSSF
CSSF در پی اهداف خود، مطابق با استانداردهای بین المللی، مطابق با اصل تناسب، رویکرد محتاطانه ای اعمال می کند. این رویکرد به شیوه ای حرفه ای اجرا می شود و در نتیجه آن، نظارت مستقل، آینده نگر و مبتنی بر ریسک را تضمین می کند.
CSSF فعالیت شفافی دارد و ارتباط مؤثر با ذینفعان بخش مالی را تقویت می کند. این سازمان صداقت و مسئولیت پذیری را بسیار مهم دانسته، به تعهد خود عمل کرده و برای رسیدن به اهداف خود سازگار است. CSSF به حکمرانی خوب و انجام وظایف بهتر خود، در روحیه همکاری داخلی و همچنین در سطح ملی، اروپایی و بین المللی متعهد است.
نهادهای تحت نظارت
CSSF مرجع نظارت محتاطانه:
- موسسات اعتباری
- متخصصان بخش مالی (شرکت های سرمایه گذاری، PFS تخصصی، پشتیبانی PFS)
- شرکت های مدیریتی
- مدیران مجاز صندوق سرمایه گذاری جایگزین
- شرکت های سرمایه گذاری جمعی
- صندوق های بازنشستگی (SEPCAV و ASSEP) است. )
- SICARها
- مؤسسات مجاز اوراق بهادار
- نمایندگان امانت دار که با یک شرکت اوراق بهادار معامله می کنند
- بازارهای تنظیم شده و همچنین اپراتورهای آنها
- تسهیلات تجاری چندجانبه
- مؤسسات پرداخت
- مؤسسات نظارت بر بازارهای ابزارهای مالی، از جمله گردانندگان آنها
CSSF، در حدود اختیارات قانونی خود، مسئول ترویج شفافیت، سادگی و انصاف در بازارهای محصولات و خدمات مالی است.
وظایف
CSSF مرجع ملی حل و فصل است و وظایف ناشی از دستورالعمل 2014/59/EU مبنی بر ایجاد چارچوبی برای بازیابی و حل و فصل موسسات اعتباری و شرکت های سرمایه گذاری، مقررات (EU) شماره 806/2014 مبنی بر ایجاد قوانین یکسان انجام می دهد.
تصمیم مؤسسات اعتباری و شرکتهای سرمایهگذاری خاص در چارچوب یک مکانیسم حل و فصل واحد و یک صندوق حلوفصل واحد، و مقررات (EU) شماره 2021/23 در ارتباط با چارچوبی برای بازیابی و حل و فصل طرفهای مقابل مرکزی است.
کنترل در مورد مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم
CSSF مسئول اطمینان یافتن از رعایت تعهدات حرفهای در مورد مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم توسط تمامی افراد تحت نظارت، مجاز یا ثبت شده توسط آن است.
حمایت مالی از مصرف کننده
CSSF مرجع خوب برای اطمینان از انطباق متخصصان تحت نظارت با قوانین حمایت از مصرف کنندگان مالی است.
تحریم ها
CSSF برای آن دسته از افرادی که تحت نظارت این سازمان قرار دارند اما مقررات آن را نقض کرده اند، اقداماتی انجام می دهد.
همکاری های ملی، اروپایی و بین المللی
CSSF با بانک مرکزی لوکزامبورگ، مقامات نظارتی اروپایی و سایر مقامات نظارتی و مراجع حل و فصل در سطح اروپایی و بین المللی همکاری می کند.
نتیجه گیری
CSSF یا همان کمیسیون نظارت بر امور مالی، یک بخش مالی متعلق به لوکزامبورگ است. مأموریت های مختلف این سازمان شامل: جلوگیری از پولشویی، جلوگیری از تأمین مالی تروریسم، تعیین مجوزها و نظارت بر عملکرد شرکت ها است. این سازمان به دلیل عملکرد حرفه ای خود توانسته رتبه اول در جهان را کسب کند. خدمات CSSF شامل ایرانیان نمی شود.