شغل‌های پردرآمد بورس کدامند؟ | معرفی 5 شغل پر درآمد بورس

شغل‌های پردرآمد بورس کدامند؟ | معرفی 5 شغل پر درآمد بورس

فعالیت در بورس همراه با شناخت شغل های پردرآمد در بورس همان چیزی است که می تواند شما را به موفقیت نزدیک تر کند. در کل به شغل هایی که با بازار بورس در ارتباط باشند شغل بورسی نامیده می شوند.

بازار سرمایه در طی سالیان اخیر رشد و توسعه زیادی داشته و باعث شده که افراد زیادی در این بازار سرمایه‌گذاری کنند. در رشد و پیشرفت این بازار منابع انسانی و عملکرد آنها اهمیت زیادی دارد.

افراد زیادی هستند که در بازار سرمایه جهان به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم در حال فعالیت هستند. اگر افراد بتوانند به صورت تخصصی و حرفه‌ای در بورس فعالیت داشته باشند، می‌توانند درآمدهای چشمگیری به دست آورند. در این مقاله قصد داریم به شما انواع مختلف از شغل های پر درآمد بورس را معرفی کرده و شما را با آنها آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید : بورس چیست؟

تبلیغ ویندزور - جایگاه تبلیغاتی

مهارت های مورد نیاز برای شغل های بورسی

مهارت اهمیت توضیحات
تحلیل مالی بسیار بالا توانایی تحلیل صورت‌های مالی، نسبت‌های مالی و سایر اطلاعات مالی
دانش بازار سرمایه بالا آشنایی با قوانین، مقررات و ابزارهای مالی بازار سرمایه
تحلیل تکنیکال و بنیادی بالا توانایی استفاده از ابزارها و روش‌های تحلیل برای پیش‌بینی روند بازار
مهارت‌های ارتباطی متوسط توانایی برقراری ارتباط موثر با مشتریان و همکاران
مدیریت ریسک بالا توانایی شناسایی و مدیریت ریسک‌های موجود در سرمایه‌گذاری

معرفی 5 شغل پر درآمد بورس

شغل های مختلفی در ارتباط با بورس وجود دارند که می توانند شما را به درآمد برسانند. می‌توان شغل تحلیلگری را به عنوان یکی از شغل های پر درآمد بورس در نظر گرفت اما از دو دیدگاه باید این موضوع را بررسی کرد:

در دیدگاه اول تحلیلگر به عنوان شغل رسمی است که فرد تحلیل گر در بازار سرمایه مدرک مرتبط با این شغل دارد.
به عنوان مثال افرادی هستند که در سمت تحلیلگر بازار سرمایه در یکی از نهادهای مالی مربوط به کارگزاری تامین سرمایه و مشاور سرمایه‌گذاری استخدام شده‌اند. در این صورت است که این فرد به عنوان یک تحلیلگر استخدام می‌شود.

شغل‌های پردرآمد بورس کدامند؟ | معرفی 5 شغل پر درآمد بورس - شغل پر درآمد بورسدیدگاه دوم در خصوص تحلیلگران بازار سرمایه کمی وضعیت متفاوت است. در این زمان تعداد بسیاری از تحلیلگران بازار سرمایه لزوماً مدرک تحلیلگری ندارند، اما در این بازار تخصص و تجربه بالایی به دست آورده‌اند و به افراد خبره و مسلط به مفاهیم تحلیلی تبدیل شده‌اند.
این قبیل افراد به دلیل داشتن تجربه و دانش زیاد خود می‌توانند موقعیت‌های شغلی زیادی کسب کنند. همچنین آنها با تکیه بر علم خود می‌توانند معاملات شخصی خود را انجام داده و از این طریق سود خوبی کسب کنند. عمدتاً تحلیلگران در بازار سرمایه نظریات مختلفی ارائه می‌دهند.
عنوان شغلی شرح وظایف مزایا
تحلیل‌گر ارزیابی و پیش بینی ارزش شرکت‌ها ارائه گزارش و نظرات به کاربران سطح درآمد بالا، فرصت‌های شغلی متنوع
کارشناسی عرضه و پذیرش ارائه مشاوره به شرکت‌ها، انجام فرایند پذیرش در بورس شغل تخصصی با درآمد مناسب
تاسیس کارگزاری دریافت کارمزد از معاملات سودآوری بالا نیاز به سرمایه اولیه بالا رقابت زیاد
معامله‌گر سهام آموزش معامله در بورس و کسب سود از فرصت های معاملاتی پتانسیل درآمد بالا استقلال در کار
تاسیس شرکت‌های سبدگردان مدیریت سبد سرمایه‌گذاران دریافت دستمزد

تحلیل‌گر‌

افرادی که به عنوان تحلیلگر در بورس فعالیت می‌کنند، می‌توانند از آن به عنوان یک شغل پر درآمد بورس استفاده کنند. کارشناسان تحلیلگر در شرکت‌های مربوط به بازار سرمایه، قیمت کالا، نرخ‌های مالیاتی، فروش و هزینه‌ها، پیش بینی و تعیین ارزش شرکت را با کمک تجزیه و تحلیل خود انجام می‌دهند.

جایگاه تبلیغاتی دووپرایم

روش کار تحلیل گران

  • این قبیل افراد بر اساس نتایجی که به دست می‌آورند، گزارشاتی می‌نویسند و آنها را به کاربرانی که در زیر مجموعه آنها قرار دارند، ارائه می‌دهند.
  • بر اساس همین گزارش‌ها توصیه‌هایی برای خرید و فروش سهام مورد نظر ارائه می‌دهند و یا ممکن است نظریاتی در ارتباط با سرمایه‌گذاری و یا اوراق بهادار ارائه دهند.
  • معمولا تحلیلگران در پایان ارزیابی اقدام به سرمایه‌گذاری را پیشنهاد می‌کنند و یا ممکن است نسبت به فروش و یا نگهداری اوراق بهادار نظریاتی را ارائه دهند.

به همین خاطر است که تحلیلگران در بازار بورس جایگاه شغلی بسیار بالایی دارند و یکی از مهمترین مشاغل مربوط به بازار سرمایه، شغل تحلیلگری است.

کارشناس عرضه و پذیرش‌

از دیگر مشاغل پردرآمدی که در بازار سرمایه می‌توانیم به آن اشاره کنیم، کارشناس عرضه و پذیرش است. کارگزاری‌هایی که دارای مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار هستند، در مجموعه خود دارای یک واحدی به نام عرضه و پذیرش می‌باشند.

وطایف واحد عرضه و پذیرش

  • پذیرش شرکت‌های مختلف
  • حضور در بازار سرمایه
  • جفت ارز
  • محصولات شرکت‌های متقاضی که در بورس کالا فعالیت دارند
  • ارائه مشاوره به شرکت‌ها و انجام فرآیند مربوط به آنها است.
  • تسلط به امور مربوط به پذیرش کالا و اعتبارات

آنها با فرآیند پذیرش مشتریان حقیقی و حقوقی کاملاً آشنا هستند. نکته‌ای که باید به آن اشاره کنیم آن است که کارشناسان عرضه و پذیرش باید دارای گواهینامه کارشناسی عرضه و پذیرش باشند.

کارشناسان عرضه و پذیرش درآمد خوبی در بورس دارند.

تاسیس کارگزاری و یا اخذ شعب از سایر کارگزاری‌ها

سومین شغل پر درآمد بورس می‌توانیم به آن اشاره کنیم، مربوط به تاسیس کارگزاری و یا گرفتن شعبه از سایر کارگزاری‌ها است. همانطوری که می‌دانید، معامله‌گران و سرمایه‌گذارانی که در بازار سرمایه فعال هستند برای انجام دادن معاملات خود باید از طریق واسطه‌هایی به نام کارگزاری اقدام کنند.
درآمد اصلی کارگزاری‌های فعال در بازار سرمایه از طریق گرفتن کارمزد معاملات در خرید و فروش سهام از معامله‌گران است. طرفین معامله که به عنوان خریدار یا فروشنده در بورس فعالیت دارند، بعد از انجام تراکنش‌های خود درصدی از مبلغ معامله را به عنوان کارمزد به کارگزاری‌ها پرداخت می‌کنند. به همین خاطر است که کارگزاری‌ها از این طریق می‌توانند درآمدهای خوبی کسب کنند.

معامله‌گر سهام‌

چهارمین شغل پردرآمدی که می‌خواهیم به آن اشاره کنیم، معامله‌گر سهام است. منظور از معامله‌گر سهام یعنی شخصی که در معامله اوراق بهادار سهامی در شرکت دارد و می‌خواهد از خرید و فروش آن اوراق بهادار سود ببرد.
معامله‌گران سهام در این وضعیت سرمایه‌گذاری بلند مدت و یا کوتاه مدت را انتخاب می‌کنند. ممکن است به صورت نوسانگر و یا دلال سهام هم فعالیت داشته باشند. همیشه معامله‌گری به عنوان یک شغل پردرآمد در بورس معرفی می‌شود.
آنها می‌توانند در حساب کاربری خود به صورت یک نماینده مجاز به خرید و فروش از طرف مالک معامله کنند. به طور کلی شغل معامله‌گری یکی از کاربردی‌ترین شغل‌های موجود در بازار سرمایه است که در بازار بورس نیز جایگاه خاص خود را دارد.

بیشتر بخوانید : بهترین سهام برای خرید

تاسیس سبدگردانان و مدیریت سبد‌

پنجمین شغل پر درآمد بورس تاسیس شرکت‌های سبدگردان و مدیریت سبد آنها است. شرکت‌های سبدگردان یکی از زیر مجموعه‌های نهادهای مالی در بازار سرمایه محسوب می‌شوند. اصولاً شرکت‌های سبدگردان از دانش زیادی برخوردار هستند و تحلیل آنها بسیار بالا است و به شما کمک می‌کنند تا بدون هیچ گونه دغدغه و نگرانی در بازار سرمایه سود خوبی کسب کنید.
شرکت‌های سبدگردان نوعی واسطه‌های مالی هستند. این شرکت‌ها با عنوان نماینده شما در سرمایه‌گذاری هستند و کمک می‌کنند تا به بهترین معاملاتی شما شکل گیرد. این قبیل شرکت‌ها برای شما سهام و یا اوراق می‌خرند و در زمان مناسب آن را می‌فروشند و یا سبد سرمایه شما را اصلاح می‌کنند.

شغل‌های پردرآمد بورس کدامند؟ | معرفی 5 شغل پر درآمد بورس - شغل پر درآمد بورس

مقایسه شغل های پردرآمد بورس

شغل شرح وظایف اصلی مزایا معایب
تحلیلگر ارزیابی شرکت‌ها، ارائه گزارش و پیش‌بینی درآمد بالا، فرصت‌های شغلی متنوع فشار کاری بالا، مسئولیت‌پذیری زیاد
کارشناس عرضه و پذیرش مشاوره به شرکت‌ها، انجام فرایند پذیرش شغل تخصصی، درآمد مناسب رقابت بالا برای استخدام
تاسیس کارگزاری دریافت کارمزد از معاملات سودآوری بالا نیاز به سرمایه اولیه زیاد، رقابت شدید
معامله‌گر سهام خرید و فروش سهام برای کسب سود پتانسیل درآمد بالا، استقلال ریسک بالای از دست دادن سرمایه
مدیر سبدگردان مدیریت سبد سرمایه‌گذاری مشتریان درآمد ثابت، مدیریت دارایی‌های بزرگ مسئولیت‌پذیری بالا، فشار برای کسب بازدهی

از چه نظر شغل سبدگردانی بورس پردرآمد است؟

وقتی می‌گوییم شغل سبدگردانی بورس از جمله شغل های پر درآمد بورس است، با دو دیدگاه می‌خواهیم آن را بررسی کنیم:

در بررسی دیدگاه اول کسب درآمد با کمک تاسیس شرکت‌های سبدگردانی است. شما با تاسیس شرکت‌های سبدگردان می‌توانید سرمایه مشتریان را جذب کرده و سبدگردانی خود را انجام دهید. در این حالت از مشتریان خود دستمزد توافقی دریافت می‌کنید.
دومین اهمیت درآمد شغل سبدگردانی در آن است که افراد متقاضی در شرکت‌های سبدگردانی می‌توانند استخدام شوند. این افراد به خاطر داشتن گواهینامه مدیریت سبد اوراق بهادار توسط سازمان بورس می‌توانند در شرکت‌های مربوطه سمت‌های مختلفی داشته باشند.

حرف آخر

فعالیت در بازارهای مالی فرصت بسیار خوب برای کسب درآمد است. بازارهای مالی چون بورس می توانند برای افراد متخصص مشاغلی با درآمدهای بالا داشته باشند. شما با داشتن دانش و آگاهی زیاد در این زمینه می توانید به درآمدهای خوبی برسید.

سوالات متداول
شغل های پر درآمد بورس کدامند؟
تحلیل گر ، کارشناسی عرضه و پذیرش ، تاسیس کارگزاری ، معامله گر سهام و تاسیس شرکت‌های سبدگردان
پر درآمدترین شل بورس چیست؟
معامله گران حرفه ای در بورس معمولا درآمد بالایی دارند.
آیا هرکسی می تواند در بورس سرمایه گذاری کند.
بله، هر فردی که کد بورسی داشته باشد می تواند در بورس هم سرمایه گذاری انجام دهد. اما بهتر است که قبل از سرمایه گذاری در بورس، در مورد آن اطلاعات کاملی به دست آورد.
برای موفق شدن در بورس به چه مهارت هایی نیاز است؟
ریسک پذیری، تحلیل گری، داشتن صبر و حوصله و توانایی تصمیم گیری سریع
چگونه بتوانیم در بورس موفق شویم؟
شما برای موفق شدن در بورس باید آموزش های مداوم داشته باشید و بتوانید بازار را به خوبی تحلیل کنید.
شیرین سعیدی
شیرین سعیدی

نویسنده، مترجم، کارشناس سوشال مدیا - تریدر در بازار کریپتو

نویسنده این مقاله

من به عنوان یک متخصص در حوزه بازارهای مالی، فارکس و کارشناس تولید محتوا فعالیت دارم. عمده‌ترین فعالیت من در زمینه تحقیق و بررسی بروکرها، نهادهای تنظیم کننده آنها و فعالیت هایشان است. تمامی اطلاعاتی که در این زمینه گردآوری می‌کنم، حاصل تحقیقات گسترده از سایت‌های معتبر ایرانی، خارجی و نهادهای دولتی و خصوصی است. هدف من ارائه اطلاعات کامل و درست به مخاطبان است تا بتوانند فعالیت بهتری در بازار فارکس داشته باشند.

تعداد 0 نظر
میانگین امتیاز به این مطلب: