اندیکاتور ابر ایچیموکو از چند میانگین متحرک تشکیل شده است.مهم ترین کاربرد این اندیکاتور شناسایی مناطق حمایت از قیمت و مقاومت های مربوط به آن می باشد. در این مقاله به آموزش کامل ابر ایچیموکو پرداخته و نحوه استفاده و کار با آن را آموزش می دهیم. ایچیموکو را به زبان ساده توضیح داده و کاملا توضیح می دهیم.
تحلیل تکنیکال یک ابزار حیاتی برای فعالیت در بازارهای سرمایه است. مگر می توان بدون تجزیه و تحلیل رفتار یک پدیده در مورد آینده آن نظر قطعی داد. این غیر ممکن است. بنابراین باید از ابزار قدرتمند تحلیل تکنیکال برای این منظور بهره گرفت. این یک علم است و نباید با تجربه اشتباه گرفته شود.
هیچ تجربه ای در بازار سرمایه به اندازه علم آن قدرت نخواهد داشت و باید در مورد آموزش و یادگیری این فرآیند فکری اساسی کرد. تحلیل تکنیکال از انواع مختلفی از الگوها و زیر ابزارها تشکیل می شود که یکی از مهمترین آنها، ابزاری به نام ابر ایچیموکو می باشد. در این نوشتار به صورت تخصصی در مورد این ابزار بحث خواهیم کرد و جنبه های مختلفی از آن را برای شما روشن می کنیم. با ما همراه باشید.
ابر ایچیموکو چیست؟
استفاده از ابزارهای تحلیل تکنیکال در بازارهای سرمایه، احتمالا پس از بروز یک سری از زیان های بزرگ رواج یافته اند. اعتماد به علم در موارد بحران های بشری نمود بیشتری پیدا می کند و انسان در چنین موقعیت هایی به سمت یادگیری آن می رود. ابر ایچیموکو یک ابزار بسیار مفید در تحلیل های تکنیکال است که تسلط بر آن می تواند در بهترین حالت سودده بوده و در کمینه ترین وضعیت از زیان های بزرگ پیش گیری کند. پیشنهاد می کنیم مقالات زیر را حتما مطالعه کنید.
ابر ایچیموکو، یکی از ده ها روش مصطلح در تحلیل تکنیکال است، روشی که در آن چندین اندیکاتور مختلف برای ارائه یک تصمیم درست، با یک دیگر تلفیق شده و ترکیب موثری را فراهم می کنند. مبنای عمل این روش در نمودارهای کندلی است که قیمت را به عنوان یک فاکتور مهم به کار می گیرد. مهم ترین کارکرد در این روش نیز شناسایی مناطق حمایت از قیمت و مقاومت های مربوط به آن می باشد.
ابر ایچیموکو، در روزهای پایانی سال 1930 در ژاپن معرفی شد و در اواخر دهه شصت میلادی نیز به صورت تکمیل شده و مطالعه شده اقدام به ارائه استراتژی مربوط به آن نمود. مفهوم تحت الفظی آن در زبان ژاپنی به شکل “نمودار تعادلی در یک نگاه” تعبیر می شود و نشان از این دارد و تلفیق چندین نمودار و فاکتور در قالب یک مفهوم می تواند وضعیت معامله در یک بازار را موثرتر کند.
در مفهوم ابر ایچیموکو، میانگین گیری از داده ها مبنای عمل است و با آنها تشکیل یک “ابر” می دهد و برای پیش بینی آینده قیمت استفاده می کند. این موضوع ترکیب چندین اندیکاتور سبب می شود که نمودارها و ابر ایچیموکو از نقاط داده ای بیشتری در مقایسه با نمودارهای کندلی برخوردار است و این یعنی تصمیم بر اساس یک ابر ایچیموکو لزوما دقیق تر از یک نمودار کندلی است. این داده ها و اطلاعات در قالب اندیکاتورهای پیشرو و پیرو به پنج حالت و وضعیت محاسباتی مختلف تقسیم بندی می شوند و دو حالت و خط مختلف تشکیل یک ابر می دهند که برای آن دو خط سایه نیز زده می شود :
- حالت تغییر روند (Tenkan sen) : عبارت است از میانگین متحرک 9 دوره مختلف به صورت یک خط به رنگ آبی
- حالت استاندارد (Kijun sen) : عبارت است از میانگین گیری به صورت متحرک در 26 دوره
- حالت پیشرو الف (Senkou Span A) : یک میانگین متحرک از دو حالت قبلی یعنی تغییر روند و حالت استاندارد که در نهایت در اندازه 26 دوره زمانی تعریف شده به سمت آینده شیفت داده می شود.
- حالت پیشرو ب (Senkou Span B) : میانگین متحرک بدست آمده از 52 دوره زمانی مختلف با شیفت دادن 26 دوره ای به سمت آینده
- حالت تاخیری (Chikou Span) : قیمت های بسته شدن سرمایه در 26 دوره قبلی
در این تحلیل بی نظیر، برای تشخیص ابر موکو باید به فضایی که مابین دو حالت پیشروی الف و ب تشکیل شده است توجه کنید. این بخش در واقع مهم ترین مورد قابل ذکر در این تحلیل است و با یک انتقال به اندازه 26 دوره در جهت راست یعنی آینده، می توان پیش بینی درستی از آن داشت. برای همین موضوع است که از ابر موکو به عنوان یک عامل در تعیین و چینش اتفاقات آینده یاد می کنند. این در حالی است در مورد آیتم پنجم باید اشاره به حالت پیرو کنیم که عقب گرد روی نمودار است و با یک انتقال به سمت چپ یا گذشته اقدام به تشخیص روندهای بازگشتی می کنیم.
ابرهای موکو در حالات های تعریف شده پیش فرض به رنگ های معمول قرمز و سبز هستند. در واقع آنها نیز از نرم صعودی و نزولی بهره می برند.
ابر سبز موکو در حالتی پیش می آید که حالت پیشروی الف در قسمت بالای ابر پیشروی ب قرار داشته باشد.
و در حالت عکس این وضعیت نیز ابر نزولی قرمز رنگ تشکیل می شود.
موضوع بسیار مهمی که در تشکیل ابرهای موکو باید به آن توجه داشت مربوط به میانگین گیری از قیمت است. باید توجه داشت که این میانگین ها برخلاف اندیکاتورهای دیگر است. در واقع این اندیکاتورها میانگین قیمت بسته را در نظر نمی گیرند بلکه آن چه برای آنها اهمیت دارد بالاترین و پایین ترین قیمت ثبت شده برای آن سرمایه است. این قیمت ها در یک دوره زمانی مشخص در نظر گرفته می شوند و میانگین بدست آمده نیز در همان دوره زمانی معتبر است.
برای یک معادله استاندارد تشکیل ابر موکو، این استاندارد زمانی به شکل معادل 9 روز است. بنابراین میانگین استاندارد بدست آمده به این صورت است که بیشترین مقدار قیمت ثبت شده برای یک دارایی را با کمترین مقدار ثبت شده برای یک دارایی در 9 روز جمع کرده و تقسیم بر دو می کنند. این یک میانگین استاندارد 9 روزه برای خط تنکان سن است.
سیگنال های حرکتی (سیگنال خرید ایچیموکو)
در صورتی که قیمت سرمایه در بازار میزبان بالاتر از مقدار خط استاندارد باشد، سیگنال صادر شده یک نشانه برای روند صعودی محسوب می شود و در صورتی که این قیمت در زیر معادل بازار باشد یک سیگنال برای روند نزولی محسوب می شود.
مورد دیگر درباره عبور خط برگشت است. این موضوع نیز در صورتی رخ می دهد که خط تغییر روند در قسمت فوقانی خط استاندارد قرار داشته باشد و سیگنال صعودی دهد. در صورتی که خط تغییر روند در قسمت تحتانی باشد، یک سیگنال برای روند نزولی محسوب می شود.
در صورتی که قیمت بازار در بخش بالایی ابر موکو باشد، روند حرکت صعودی خواهد بود و د ر صورتی که قیمت بازار در زیر قیمت میانگین موکو باشد، یک سیگنال برای روند نزولی است. در صورتی که رنگ یک ابر از طیف قرمز به سمت طیف سبز تغییر کرده باشد، روند در حال صعودی شدن و در غیر این صورت به روند نزولی تبدیل خواهد شد.
مقاومت و حمایت
بهترین کارکرد ابر موکو برای شناسایی حمایت و مقاومت است. اگر خط پیشروی الف در طی یک روند صعودی قرار گرفته باشد، یک حمایت محسوب می شود و اگر در راستای یک روند نزولی باشد، یک خط مقاومتی است. این در حالی است که کندل های نمودار در هر دو صورت تمایل به نزدیک شدن به خط پیشروی الف هستند و اگر وارد ابر شوند احتمالا خط پیشروی ب نیز به صورت یک حمایت یا مقاومت عمل خواهد کرد. با توجه به تعریف اولیه از ابر ایچیموکو، با یک شیفت 26 روزه بر روی نمودار، می توان این حمایت یا مقاومت را در آینده به دست آورد.
طریقه رسم ایچیموکو
ابر ایچیموکو را می توان هم در متاتریدر و هم سایت تریدینگ ویو به راحتی رسم کرده و سیگنال خرید و فروش گرفت. در ادامه طریقه رسم آن را با هر دو روش آموزش داده ایم. این اندیکاتور در تحلیل تکنیکال بورس تهران نیز مورد استفاده قرار می گیرد. و اکثر کارگزاری ها در پلتفرم معاملاتی خود ایم اندیکاتور را برای رسم قرار داده اند و می توانید به راحتی آن را رسک کرده و سهام خود را تحلیل کنید.
مزایا و معایب استراتژی Ichimoku Cloud
مزایا
تنوع اطلاعات: شاخص ابر ایچیموکو می تواند به ما در تعیین روند، سطوح حمایت و مقاومت و حرکت کمک کند.
کاهش تعداد نشانگرها: در حالی که نشانگر ابر ایچیموکو فضای زیادی را در نمودار اشغال می کند، تعداد اندیکاتورهایی را که به آنها نیاز دارید کاهش می دهد، به این معنی که خطر کمتری برای دریافت سیگنال های متناقض وجود دارد.
معایب
بیش از حد اطلاعات: مبتدیان ممکن است غرق در میزان اطلاعات ارائه شده توسط شاخص ابر ایچیموکو شوند. مدتی طول می کشد تا یاد بگیرید همه اجزای آن چه چیزی را نشان می دهند و چگونه از آنها به طور موثر استفاده کنید.
فضای نمودار: معامله گرانی که ترجیح می دهند نمودارهای خود را تمیز نگه دارند و بر روی قیمت تمرکز کنند، ممکن است در عادت کردن به شاخص Ichimoku Cloud دچار مشکل شوند.
نحوه محاسبه ابر ایچیموکو
همان طور که در مطالب بالا نیز گفته شد ابر ایچیموکو یکی از شاخص های تحلیل تکنیکال است که برای پیشبینی قیمت در بازارهای مالی استفاده می شود. برای محاسبه این شاخص، نیاز به دادههای قیمتی (ارتفاع، پایین، و بسته شدن) در بازههای زمانی مشخصی داریم.
ابتدا برای محاسبه ابر ایچیموکو، چندین خط محاسبه می شود. خط اول، به عنوان خط پایه یا کینجون-سن، با میانگین قیمت بالاترین و پایینترین در دورههای 26 روزه محاسبه می شود و به صورت خط آبی رنگ بر روی نمودار قرار میگیرد.
خط دوم که به عنوان خط فرعی یا سنکو-سن، با میانگین قیمت بالاترین و پایینترین در دورههای 9 روزه محاسبه میشود و به صورت خط قرمز رنگ بر روی نمودار قرار می گیرد. خط سوم که به عنوان خط تأخیری یا چیکو-سن، با یک دوره تأخیر نسبت به قیمت کنونی محاسبه می شود و به صورت خط سبز رنگ بر روی نمودار قرار می گیرد.
در ادامه، یک بردار ابر (Cloud) ایجاد می شود که با استفاده از حداقل دو خط پایه و خط تأخیری به دست میآید. برای این منظور، دو خط پایه با تأخیر به اندازه 26 روز به سمت راست جابهجا میشوند و سپس نقطه میانی این دو خط به عنوان ابر پایینی (کومو) در نظر گرفته می شود. همچنین، خط تأخیری با تأخیر به اندازه 26 روز به سمت چپ جابهجا می شود و نقطه میانی این خط با قیمت کنونی به عنوان ابر بالایی (سنکو) در نظر گرفته می شود.
اعداد مهم در ایچیموکو
در این شاخص، برای تشکیل ابر، از چندین خط محاسبه شده استفاده می شود که اعداد مهمی در ایجاد این خطوط و همچنین در تفسیر شاخص دارند. برخی از این اعداد به شرح زیر است:
دوره 26 روزه: این دوره برای محاسبه خط پایه و همچنین برای تشکیل ابر مهم است.
دوره 9 روزه: این دوره برای محاسبه خط فرعی استفاده میشود و نشان دهنده تغییرات نزدیکانه در بازار است.
دوره 52 روزه: این دوره برای تشکیل ابر بالایی و پایینی (کومو و سنکو) استفاده میشود و نشان دهنده تغییرات بلندمدت در بازار است.
مقدار آخرین قیمت: این مقدار برای محاسبه خط تأخیری استفاده می شود و نشان دهنده جایگاه فعلی بازار است.
تأثیر قیمت گذشته و آینده در سیستم ایچیموکو
این سیستم، با استفاده از خطوط محاسبه شده از قیمت های گذشته، به پیشبینی روند بازار در آینده کمک می کند. در این سیستم، قیمت های گذشته و آینده هر دو تأثیر قابل توجهی در شکلگیری ابر ایچیموکو دارند.
به طور کلی، در سیستم ایچیموکو، خطوط خط پایه، خط فرعی، خط تأخیری و خطهای ابر بر اساس قیمت های گذشته محاسبه می شوند. با این حال، هر چه بیشتر قیمت های آینده به دادهها اضافه شوند، ابر ایچیموکو با دقت بیشتری تشکیل میشود و نقاط قوت و ضعف بازار بهتر قابل تشخیص هستند.
به عنوان مثال، اگر یک شاخص بازاری با دوره چندین ساله مورد بررسی قرار گیرد، می توان از قیمت های چندین سال گذشته برای محاسبه خط پایه و خط فرعی استفاده کرد. همچنین، با استفاده از قیمت های آینده، میتوان خط تأخیری را برای تأیید روند بازار در آینده استفاده کرد و ابر ایچیموکو را با دقت بیشتری تشکیل داد.
به طور خلاصه، در سیستم ایچیموکو، قیمتهای گذشته و آینده هر دو تأثیر قابل توجهی در تشکیل و تفسیر ابر دارند. استفاده از دادههای آینده به این سیستم کمک میکند تا با دقت بیشتری به پیشبینی روند بازار بپردازد.
تحلیل قیمت بر اساس کندل استیک و ابر کومو
همانگونه که در مطالب بالا نیز بیان کردیم تحلیل قیمت بر اساس کندل استیک و ابر کومو دو ابزار محبوب تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی هستند. کندل استیک به عنوان یک ابزار ساده و قابل استفاده در تحلیل تکنیکال به شمار می روند که اطلاعات مفیدی درباره روند بازار ارائه می دهند. ابر کومو نیز به عنوان یک سیستم پیچیدهتر در تحلیل تکنیکال شناخته می شوند که به صورت خودکار میزان پشتیبانی و مقاومت در بازار را محاسبه می کند.
در تحلیل با کندل استیک، قیمت های بازار به شکل کندل هایی نمایش داده می شوند. این کندل ها اطلاعاتی درباره محدوده قیمت های بازار، قیمتهای باز و بسته شدن معاملات و همچنین نحوه تغییرات قیمت ها در یک بازه زمانی مشخص را ارائه می دهند. تحلیل کندل های استیک به شکل مثبت یا منفی بودن بدنه کندلها و همچنین شکل و اندازه سایه ها صورت می گیرد.
در تحلیل با ابر کومو، خطوطی به نام خطوط تأییدی به عنوان نشانگر پشتیبانی و مقاومت در بازار استفاده می شوند. این خطوط با استفاده از قیمت های گذشته محاسبه می شوند و نشان می دهند که در صورت شکست خط پایین تأییدی، بازار به سمت پایین حرکت خواهد کرد و در صورت شکست خط بالایی تأییدی، بازار به سمت بالا حرکت خواهد کرد. ترکیب تحلیل با کندل استیک و ابر کومو می تواند به یک تحلیل کاملتر از بازار منجر شود.
آنالیز قیمت بر اساس برخورد خطوط مرزی ابر کومو
همان طور که در مطالب بالا نیز اشاره کردیم در تحلیل تکنیکال، برخورد خطوط مرزی ابر کومو (Kumo) با یک کندل (candle)، به عنوان یکی از سیگنال های مهم، برای تحلیل روند قیمت استفاده می شود. خطوط مرزی ابر کومو شامل خط پایین و خط بالای ابر کومو هستند که به ترتیب، به عنوان خط پشتیبانی (Support) و خط مقاومت (Resistance) در نظر گرفته می شوند.
این خطوط، با استفاده از میانگین قیمت های باز و بسته شدن کندل ها، برای تعیین پویایی بازار و نحوه تغییرات قیمتی در آینده، محاسبه می شوند. برخورد یک کندل با خطوط مرزی ابر کومو می تواند به دو شکل مثبت و منفی باشد:
در صورتی که کندل به سمت بالا از خط مقاومت بگذرد و به فضای بالاتری رانده شود، برخورد مثبت (Bullish Kumo Breakout) نامیده می شود که به عنوان یک سیگنال خرید قوی در نظر گرفته می شود.
در صورتی که کندل به سمت پایین از خط پشتیبانی بگذرد و به فضای پایینتری رانده شود، برخورد منفی (Bearish Kumo Breakout) نامیده می شود که به عنوان یک سیگنال فروش قوی در نظر گرفته می شود.
با توجه به این که ابر کومو به عنوان یک سیستم پیچیده تحلیل تکنیکال در نظر گرفته می شود، برخورد خطوط مرزی با کندل ها، تنها یکی از عواملی است که در تحلیل بازار باید مورد توجه قرار گیرد و باید با دیگر سیگنال ها و نشانگرهای تحلیلی، مانند نمودار قیمتی، شاخص های فنی و الگوهای قیمتی، ترکیب شود.
ایچیموکو در تریدینگ ویو
ابر ایچیموکو هم در متاتریدر و هم در تریدینگ ویو قابل رسم است. وارد سایت شده و جفت ارز مورد نظرتان را انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید : نحوه معامله در تریدینگ ویو
سپس از قسمت اندیکاتور هامانند شکل زیر قسمتی از نام ichimoku را تایپ کنید تا اندیکاتور هایی که افراد مختلف ایجاد کرده و در تریدینگ ویو قرار داده اند ، مشاهده کنید.
ابر ایچیموکو در ارز دیجیتال نیز کاربرد داشته و با استفاده از سیستم معاملاتی ایچیموکو می توان به تحلیل ارز های دیجیتل پرداخت.
ایچیموکو در متاتریدر
برای رسم اندیکاتور ابر ایچیموکو در متاتریدر جفت ارز خود را انتخاب کرده و از منوی Insert مطابق شکل زیر اندیکاتور ها و بعد روی Custom کلیک کرده و Ichimoku را انتخاب کنید تا اندیکاتور شما رسم گردد.
ابر ایچیموکو در مقابل میانگین های متحرک
هر دو ابر ایچیموکو و میانگین متحرک شاخص های فنی هستند که روند قیمت ها را پیگیری می کنند. هر دو نقش مهمی در تجارت دارند زیرا اطلاعات مشابهی را به روش های مختلف ارائه می دهند.
محاسبات ابر ایچیموکو بر اساس میانگین بالاترین بالا و کمترین پایین در یک دوره است. از سوی دیگر، میانگین های متحرک ساده از قیمت های پایانی استفاده می کنند و همه آنها را با هم جمع می کنند. حاصل این مجموع بر تعداد کل قیمت هایی که در یک دوره استفاده می شود تقسیم می شود. در نتیجه، نتایج هر روش یکسان نخواهد بود، زیرا مقادیر متفاوتی در نظر گرفته شده است.
محدودیت های ابر ایچیموکو
ابر ایچیموکو یکی از کافی ترین و در عین حال پیچیده ترین ابزارها در بین سرمایه گذاران در نظر گرفته می شود. ماهیت پیچیده آن می تواند نمای یک نمودار را با نقاط و خطوط داده زیادی شلوغ کند. مؤلفههای بسیار زیاد، درک و تحلیل نشانگر ابری Ichimoku را بسیار دشوار می کند.
ابر ایچیموکو بر اساس داده های تاریخی است، که احتمال تکرار آن عناصر را کاهش می دهد. این ممکن است به برخی نشانه های نادرست در مورد قیمت دارایی در آینده منجر شود.
اگر قیمت برای یک دوره طولانی بالاتر یا پایین تر از KUDO همچنان باقی بماند، ممکن است باعث بی ربط شدن ابر شود. به عنوان معیاری از امنیت، تبدیل و خط پایه و همچنین متقاطع های آنها به شاخص های قابل توجهی از حرکات قیمت تبدیل می شوند.
اعتبار
اینکه سیگنال های موکو در چه حدی از اعتبار هستند، کاملا وابسته به میزان هم راستایی آنها با روند بازار است. در واقع زمانی که روند با ابر هم راستا باشند، اعتبار این سیگنال ها بسیار بالا است و در غیر این صورت توصیه به استفاده از اندیکاتورهای دیگر نیز می شود.
توضیح بیشتر در این مورد به این صورت است که اگر یک سیگنال صعودی داده شود، ولی روند نزولی باشد، احتمالا نیاز به اندیکاتور دیگری نیز باشد. اما اگر این سیگنال صعودی در یک روند صعودی صادر شده باشد، اعتبار بسیار بالایی دارد و می توان کاملا بر مبنای آن تصمیم گیری کرد. بنابراین بهتر است برای یک تصمیم معتبر، موقعیت و رنگ ابر را نسبت به روند سنجید و سپس به نتیجه رسید.
چرا ابر ایچیموکو برای معامله گران مفید است؟
ابر ایچیموکو ابزاری است که به معاملهگران کمک می کند تا سیگنال های خرید بالقوه را شناسایی کنند و همچنین آینده قیمت دارایی را پیشبینی کنند. سرمایه گذاران اغلب از KUMO برای ارزیابی سطوح حمایت و مقاومت استفاده می کنند که مستقیماً به موقعیت نسبی قیمت مرتبط است.
علاوه بر این، معاملهگران از ابر Ichimoku در ترکیب با شاخص های فنی مختلف استفاده می کنند تا بتوانند سود تعدیلشده ریسک خود را بهینه کنند. اغلب اندیکاتور KUDO با RSI (شاخص قدرت نسبی) تجسم می یابد تا روندهای قیمت مانند حرکت، جهت، نوسانات و غیره را مشخص کند.
با استفاده از ابر ایچیموکو، بسیاری از سرمایه گذاران می توانند با تجزیه و تحلیل نقاطی که قیمت با شاخص فنی تلاقی می کند، عملکرد یک دارایی را تخمین بزنند. این نقاط به عنوان متقاطع شناخته می شوند و برای نظارت بر موقعیت خط تبدیل در مقایسه با خط مبنا استفاده می شوند.
وقتی CL بالاتر است، معامله گران BL باید متوجه شوند که این یک علامت خرید بالقوه است. اساساً، تجزیه و تحلیل حرکات معاملهگران خطوط میتواند سیگنالهای مومنتوم اولیه و همچنین نقطه توقف ضرر و خروج معاملات را تشخیص دهد.
کدام شاخص های فنی دیگر با استراتژی ایچیموکو بهتر عمل می کنند؟
ما می توانیم اطلاعات مختلفی را از نشانگر Ichimoku بدست آوریم، و می توان از آن برای سیگنال های ورود یا خروج نیز استفاده کرد. بنابراین، نیازی به استفاده از بسیاری از نشانگرهای اضافی همراه با Ichimoku Cloud نیست، زیرا می تواند سیگنال های متناقضی ایجاد کند.
با این حال، معامله گران ممکن است انتخاب کنند که یک نوسانگر را به نمودارهای خود اضافه کنند، که می تواند شرایط خرید بیش از حد و فروش بیش از حد را نشان دهد. همچنین ارزش دارد که مراقب واگرایی بین قیمت و نوسانگر باشیم. معامله گران ممکن است برای این منظور از RSI، استوکاستیک یا اندیکاتور MACD استفاده کنند.
تجربیات خود را با ما در میان بگذارید
در این مطلب از ایتسکا به نقد و بررسی تخصصی ابر ایچیموکو پرداختیم. شما نیز می توانید تجربه خود در استفاده از این روش را با ما در میان بگذارید. همچنین مشاوران و متخصصان ما در این وبسایت آماده دریافت نظرات و پیشنهادات شما هستند.
سوالات متداول
ایچیموکو به چه معناست؟
سیگنال ایچیموکو چیست؟
Ichimoku Cloud چگونه کار می کند؟
Ichimoku Cloud مجموعه ای از شاخص های فنی است که سطوح حمایت و مقاومت و همچنین حرکت و جهت روند را نشان می دهد. این کار را با گرفتن میانگین های متعدد و رسم آنها بر روی نمودار انجام می دهد.
Ichimoku Cloud چقدر دقیق است؟
میزان موفقیت Ichimoku می تواند تا 90٪ باشد، اما هنوز هم ممکن است معامله گران دیگر به بیش از 90٪ برسند.
چرا ایچیموکو اینقدر دقیق است؟
نمودار Ichimoku سطوح حمایت و مقاومت و همچنین سایر اطلاعات ضروری مانند جهت روند و حرکت را نشان می دهد. در مقایسه با نمودارهای شمعی استاندارد، Ichimoku Cloud حاوی نقاط داده بیشتری است که دقت حرکت قیمت پیشبینی شده را افزایش می دهد.
بهترین بازه زمانی برای استفاده از Ichimoku Cloud چیست؟
اگر یک معامله گر روزانه یا یک اسکالپر هستید، می توانید از ایچیموکو در بازه های زمانی کوتاه تر از نمودار 1 دقیقه ای تا 6 ساعت استفاده کنید. اگر شما یک معامله گر طولانی مدت هستید، می توانید از ایچیموکو در نمودارهای روزانه یا هفتگی استفاده کنید.
آیا ایچیموکو استراتژی خوبی است؟
Ichimoku Cloud یک شاخص تحلیل تکنیکال است که سطوح حمایت و مقاومت را تعریف می کند، حرکت اندازه گیری می کند و سیگنال های معاملاتی را ارائه می دهد. بکآستها نشان می دهند که استراتژی Ichimoku کار خوبی برای کاهش افت ها انجام می دهد. Ichimoku روی اکثر دارایی ها کار می کند، اما عمدتاً از خرید و نگهداری شکست می خورد.
آیا ابر ایچیموکو آینده را پیش بینی می کند؟
ابر ایچیموکو ابزاری است که به معاملهگران کمک می کند سیگنال های خرید بالقوه را شناسایی کنند و همچنین آینده قیمت دارایی را پیشبینی کنند. سرمایه گذاران اغلب از KUMO برای ارزیابی سطوح حمایت و مقاومت استفاده می کنند که مستقیماً به موقعیت نسبی قیمت مرتبط است.
چه زمانی با ایچیموکو خرید کنیم؟
یکی از استراتژی های محبوب، استراتژی شکست Ichimoku Cloud است. یک معامله گر زمانی که قیمت در فضای ابری شکسته می شود خرید می کند یا زمانی که قیمت به زیر ابر می رسد می فروشد.
سیگنال های قوی در ایچیموکو چیست؟
یک سیگنال صعودی قوی زمانی رخ می دهد که صلیب بالای کومو باشد. یک سیگنال نزولی ضعیف زمانی رخ می دهد که ضربدر بالای کومو باشد. یک سیگنال نزولی خنثی زمانی رخ می دهد که ضربدر داخل کومو باشد. یک سیگنال نزولی قوی زمانی رخ می دهد که صلیب زیر کومو باشد.
کدام اندیکاتور با ایچیموکو بهتر عمل می کند؟
شاخص ترجیحی ما RSI است و با Ichimoku کاملاً کار می کند. هنگام استفاده از نشانگر Ichimoku برای سوار شدن به روند ها، مهم است که بدانید چه زمانی روند به پایان می رسد و چه زمانی یک معکوس بالقوه سیگنال خروج از تجارت را نشان می دهد.
آیا می توان از ایچیموکو به تنهایی استفاده کرد؟
می توان از آن برای تعیین سطوح حمایت و مقاومت برای دارایی استفاده کرد. شاخص Ichimoku Cloud یک پایه فوق العاده برای هر استراتژی است، به خصوص که می تواند به تنهایی به عنوان یک ابزار کافی برای تجزیه و تحلیل فنی استفاده شود.