لاکسون و یا همان لکسون یکی شرکت های هرمی پانزی می باشد که تحت عنوان سرمایه گذاری ارز های دیجیتال فعالیت می کند. با وجود هشدار های فراوان باز هم شرکت های پانزی که اکثر آنها تحت عنوان شرکت سرمایه گذاری ارز دیجیتال فعالیت می کنند ، قربانی می گیرد و اینک شاهد کلاهبرداری لاکسون در ایلام هستیم.
نام شرکت | لاکسون LAXSSON |
وبسایت | laxsson.com |
نوع فعالیت | پانزی هرمی |
اعتبار | ❌ کلاهبرداری |
با توجه به بیانات دادستانی استان ایلام ، شواهد موجود و نوع فعالیت لکسون بدون شک می توان گفت این شرکت کلاهبرداری بوده و از سرمایه گذاری در این سایت جدا خودداری کنید.
دادستانی استان ایلام فعالیت این شرکت را رسما کلاهبرداری اعلام کرده و اقدامات لازم جهت دستگیری لیدر های این مجموعه و سر دسته ها انجام داده است. در طول فعالیت این شرکت همواره هشدار هایی به هموطنان ایلامی بابت کلاهبرداری بودن لاکسون داده شده است. با این وجود تعداد مالباختگان این شرکت به بیش از 40 هزار نفر رسیده است.
با توجه به هشدار های داده شده از سوی مقامات ایلام به مردم باز هم مردم این استان به امید سود های بالا در ازای ازای سرمایه گذاری کم اقدام به سرمایه گذاری درلاکسون کرده اند.
لاکسون یکی دیگر از پروژه های کلاهبرداری پانزی در کشور می باشد که تاکنون قربانیان زیادی از این استان ایلام گرفته است. تا قبل از این شاهد پروژه های پانزی دیگری از قبیل qoojpn خوی، کلود ماین پرو قزوین، کلاهبرداری ترون لینک تهران و … بوده ایم و اینک کلاهبرداری لکسون در ایلام به بحث داغ رسانه های اجتماعی تبدیل شده است.
بیشتر بخوانید : سایت های پانزی جدید
لاکسون چیست؟
لاکسون شرکتی است که ادعا می کند در زمینه سرمایه گذاری ارز های دیجیتال فعالیت دارد. اگر به سایت لاکسون مراجعه کنید ، خواهید دید هیچ اطلاعی از موسسان شرکت ، هیئت مدیره ، سهام داران و …. در دسترس نمی باشد. در قسمت About تنها عنوان شده این شرکت از سال ۲۰۱۶ فعالیت خود را آغاز کرده و متعلق به گروه لاکسون می باشد.
از سوی دیگر در قسمت ارتباط با ما آدرس دفتر شرکت به وضوح اشتباه است. همیشه توصیه شده است قبل از سرمایه گذاری در یک شرکت اطلاعات کافی در مورد آن شرکت کسب کنید. متاسفانه با مراجعه به سایت لاکسون نمی توان اطلاعات دقیقی از نوع فعالیت لاکسون کسب کرد.
ادعا های بیان شده فقط به تئوری مطرح شده و هیچ مدرکی دال بر صحت ادعا های این شرکت مشاهده نمی شود.
اگر دقت کنید در قسمت About فقط بیان شده لاکسون در نیویورک به ثبت رسیده است. در صورتیکه باید این ثبت همراه با شماره ثبت و مکان ثبت باشد. پس می توان گفت لاکسون کلاهبرداری بوده و اصلا به صورت رسمی در جایی ثبت نشده است. زیرا در صورت ثبت حتما شماره ثبت آن قید می شد.
لکسون چگونه کار می کند؟
در وبسایت لکسون قید شده است این یک شرکت سرمایه گذاری ارز دیجیتال است. لاکسون ادعا می کند با استفاده از فناوری های روز دنیا و هوش مصنوعی می تواند سرمایه های مشتریانش را چند برابر کرده و سود های نجومی به آنها پرداخت کند.
لاکسون وعده پرداخت سود های تضمین شده و بالا به مشتریانش دارد و تاکنون نیز سود های آنها را سر موعد پرداخت کرده است!
همین پرداخت های بالا و تضمین شده باعث جلب اعتماد بیشتر افراد و جذب آنها به این مجموعه و یا مجموعه های دیگر پانزی می شود.
و اما اصل داستان چیست؟
لکسون در اصل یک شرکت پانزی هرمی است و هیچ طرحی برای سرمایه گذاری ندارد!
لاکسون و یا هر شرکت پانزی دیگری با جذب سرمایه گذاران به مجموعه سود می کند. آنها سود های افراد را با سرمایه های جدیدی که وارد سایت می شوند پرداخت می کنند.
حداقل سرمایه مورد نیاز برای سرمایه گذاری در شرکت های پانزی معمولا ۱۰۰ دلار است و لاکسون نیز از این گزینه مستثنی نیست. این میزان سرمایه گذاری کم باعث می شود افراد از هر قشری بتوانند پول های خود را وارد مجموعه کنند.
کاربران حداقل ۱۰۰ دلار واریز کرده و در همان ابتدا ۱۵ دلار از سوی لاکسون به حساب فرد واریز می شود. فرد به عینه می بیند روزی یکی دو دلار سود قابل برداشت به اکانت او واریز می شود و این امر باعث رضایت کاربر و طمع بیشتر او شده و او به امید سود بیشتر سرمایه بیشتری وارد شرکت می کند.
از طرف دیگر لاکسون به ازای معرفی افراد دیگر سود های بیشتری به حساب او واریز می کند. و این امر باعث می شود او اقدام به معرفی شرکت به اطرافیان از جمله دوستان ، فامیل ، همکاران و … شده و از آنها بخواهد تا آنها نیز از این دریای پول و ثروت بی نصیب نمانند.
اصلی ترین ویژگی بارز شرکت های کلاهبرداری پانزی همین سود های بالا ، تضمین شده و زیر مجموعه گیری می باشد.
ویژگی های شرکت لاکسون
- ذات هرمی : دقت کنید زمانی که شرکت از شما بخواهد در صورت معرفی افراد بیشتر و ورود سرمایه بیشتر از طریق کد شما به شرکت سود دریافتی شما افزایش قابل توجهی داشته باشد ، آن شرکت هرمی و کلاهبرداری بوده و روزی از هم خواهد پاشید.
- سود های بالا : وعده سود های بالا از هر شرکتی اولین دلیل بر کلاهبرداری بودن آن می باشد.
- سود تضمین شده : هیچ شرکتی سود های تضمین شده به مشتریانش پرداخت نمی کند. شرکت های معتبر همیشه مشتریانشان را از ریسک های پیش رو آگاه سازی می کنند.
- سرمایه گذاری ارز دیجیتال : تکنیک جدید اکثر شرکت های پانزی جدی همین ادعای آنها در زمینه سرمایه گذاری ارز دیجیتال است. آنها به بهانه های مختلف از قبیل استخراج ، کلود ماین و … اقدام به جذب سرمایه برای شرکت و کلاهبرداری می کنند.
- پانزی : شرکت های پانزی برای مدتی اقدام به جذب سرمایه و زیر مجموعه گیری و پرداخت های به موقع کرده و با این کار اعتماد مردم را جلب می کنند. سود های مشتریان از پول افراد تازه جذب شده واریز می شود و این شرکت تا زمانی پابرجا می ماند که افراد و سرمایه جدید به خوبی وارد شرکت شود. زمانی که تعداد افراد جذب شده کاهش یابد ، و شرکت نتواند سود های مشتریان را پرداخت کند ، شرکت منحل شده و تمامی حساب ها بلوکه خواهد شد.
- وعده های ثروت و پول فراوان : لیدر های لاکسون با نشان دادن زندگی لاکچری خود ، اسکرین هایی از حساب بانکی شان ، اقدامات خیر خواهانه ، ماشین های لوکس و … با هیجانات و احساسات مردم کم درآمد بازی کرده و آنها را به سرمایه گذاری در لاکسون ترغیب می کنند.
شکایت از لکسون
بیش از 40 هزار مالباخته تقاضای بازگشت وجوه خود را دارند. با اینکه بار ها از سوی دادستانی و سایر ارگان ها هشدار های لازم به آنها داده شده بود. افراد باید به مراجع قانونی مراجعه کرده و نسبت به شکایت از لیدر هایشان اقدام کنند.
در مورد کلاهبرداری لکسون و یا هر کلاهبرداری ارز دیجیتال دیگری باید بدانید شیوه واریز و پرداخت های این شرکت ها به این دلیل ارز دیجیتال انتخاب می شود تا نتوان پیگیری های لازم را انجام داد. واریز ها و پرداخت ها به کیف پول ارز دیجیتال انجام شده و هیچ رهگیری نمی توان داشت.
برنامه لاکسون
برنامه لاکسون به راحتی از گوگل پلی قابل دانلود و نصب می باشد. فرد بعد از نصب می تواند در سایت و یا برنامه لاکسون ثبت نام کرده و پلنی برای خود انتخاب کند. همانطور که بیان کردیم پلن ها از 100 دلار شروع شده و فرد با واریز پول بیشتر می تواند سود بیشتری از لاکسون دریافت کند.
برنامه لاکسون یکی دیگر از اپلیکشن ها و سایت های کلاهبرداری در ایران و جهان می باشد. اگر دقت کنید در اکثر کلاهبرداری ها هدف شهر های محروم و شهر هایی که مردمانش آرزوی رسیدن به ثروت و درآمد بیشتر دارند ، می باشد. و متاسفانه این طرح ها در مناطق محروم کشور قربانیان بسیار بیشتری می گیرد.
نتیجه گیری
اگر دقت کنید اکثر قربانیان شرکت های پانزی از جمله لوکسون در ایلام افرادی هستند که آرزوی یک شبه پول دار شدن و رسیدن به ثروت به صورت میانبر دارند. این افراد طعمه اصلی شرکت های پانزی هستند. لیدر ها بعد از انتخاب طعمه هایشان آنها را ترغیب به سرمایه گذاری در شرکت می کنند. حتی دیده شده فرد منزل مسکونی ، خودرو ، طلا و لوازم ضروری زندگی اش را فروخته و به امید ثروتمند شدن در این شرکت ها سرمایه گذاری می کند.
بعد از سرمایه گذاری به فرد آموزش های لازم (پرزنتی) داده می شود تا او نیز بتواند افراد دیگری را جذب کرده و هم خودش و زیر مجموعه هایش سود های نجومی کسب کنند. فرد با ظاهری کاملا آراسته و شیک اقدام به پرزنتی کرده و به راحتی و از همه جا بی خبر اعضای خانواده ، دوستان ، فامیل و … را در گیر مارجرا کرده و باعث می شود آنها نیز در شرکت سرمایه گذاری کنند.
این زنجیره تا جایی ادامه می یابد که افراد نتوانند افراد جدیدی وارد مجموعه کنند و در این حالت شرکت دیگر نمی تواند حساب های مشتریان را پرداخت کند و لیدر ها نیز به بهانه های مختلف از زیر دستانشان درخواست می کنند صبر داشته باشند و در مدت زمان کوتاهی اوضاع به روال عادی خود بر خواهد گشت.
در حالی که سرمایه های مشتریان به باد رفته و پون واریزی ها به کیف پول ارز دیجیتال و اکانتی خارج از کشور بوده بازگشت سرمایه مالباختگان امری بسیار مشکل خواهد بود.
نظرات و بررسی های کاربران
لطفا قوه قضائیه حق مالباختگان راازحلقوم لیدرها بگیرد تا ازاین ببعد کسی جرأت نکند با اغوا کردن دیگران اموالشان رابالا بکشد
داداش گلم مالباختگان میخواستن طمع نکنن و با تحقیق و تفحص بیشتری تو چیزی که اصلاً ازش سر در نمیارن سرمایه گذاری کنن