مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها

مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها

9 آگوست 2023

این روزها مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها مورد توجه همگان سات. پس از این که تقاضای شدیدی برای اسکناس های آمریکا به وجود آمد خزانه داری به میزان 38 میلیارد دلار اسکناس 10 ساله را به فروش می رساند.

در مورد بازپرداخت ایالات متحده می توان گفت که اولین مرحله آن مورد توجه قرار گرفت و سرمایه گذاران اسکناس های سه ساله را جذب نمودند و باعث تغییراتی در بازدهی و بازار معامله شد. امروز خزانه داری 38 میلیارد دلار از اسکناس های 10 ساله را به فروش می رساند.

مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها باعث تغییراتی شده است. در هفته گذشته بازدهی 10 ساله آمریکا به 4.20 درصد رسیده است و هم اکنون هم در 4 درصد قرار دارد. دولت ایتالیا برای سودهای بانکی مالیات تعیین کرده و این در وضعیت اوراق قرضه هم موثر است. در دیگر مناطق اروپا بازده تغییر زیادی نداشته است هر چند بازدهی UK Gilt کمتر می باشد. همان طور که انتظار داشتیم CPI چین به زیر صفر سقوط کرد و باعث شد بازده اوراق قرضه 10 ساله این کشور کمی بالاتر برود.

مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها - مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها

مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها
مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها 1

درست است که بازارهای چین و ژاپن در حال معامله هستند ولی سهام در حال تثبیت شدن است. بسیاری بازارهای دیگر از جمله بازارهای مربوط به هنگ کنگ هم رشد کرده اند. Stoxx 600 اروپا حدود 0.9 درصد وضعیت بهتری پیدا کرده و می توان گفت بزرگ ترین افزایشی است که در دو هفته داشته ایم. می توان انتظار داشت که معاملات شاخص آتی ایالات متحده قوی تر هم باشد. مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها موضوعی است که می تواند بر جنبه های مختلفی از بازارها اثر بگذارد.

می توان گفت که دلار کاهش یافته و Scandis پیش تاز آن محسوب می شود. استرلینگ و فرانک عقب مانده اند و زیان های جزئی را مشاهده می کنیم. درباره بازارهای نوظهور هم می توان گفت که فقط لیر، راند و روبل کمتر هستند و یوان چین هم یک سقوط سه روزه را تجربه می کند.

طلا قبل از تجربه پایین ترین سطح، 1922 دلار حمایت را تجربه می کند. در طی یک هفته دلار از 1950 بالاتر نرفته است.

بر اساس تخمین API، ذخایر نفت خام ایالات متحده به اندازه 4 میلیون بشکه در هفته قبل افزایش یافته که در صورت تایید توسط EIA در واقع اولین افزایشی است که در 4 هفته داشته ایم. با توجه به وضعیت نفت و بشکه ها، WTI به بالاترین حد خود از اوت گذشته رسیده و نزدیک به 83.80 دلار می باشد.

مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها - مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها

آسیا و اقیانوسیه

گزارش دیروز نشان می دهد که در واردات و صادرات چین انقباض تجربه کرده ایم. از نوامبر 2020 این اولین بار است که قیمت تولید کننده و مصرف کننده هر دو در حال کاهش می باشد. نسبت به ماه ژوئن قیمت مصرف کننده 0.3- کاهش یافته است. هم چنین در اکتبر گذشته قیمت تولید کننده منفی شد و کاهش در نیمه اول هر ماه به 5.4- رسید. احتمال می رود که از این پس فشارهای کاهش تورم، کم می شود و این موضوع را می توان از 3 مورد زیر متوجه شد.

1 – هنوز به همه جزئیات آگاه نیستیم اما گویا دولت قصد دارد یک سری حمایت های اقتصادی را انجام دهد تا تقاضا تقویت شود.

2 – مقایسه های سالانه می تواند به کاهش قیمت ها کمک نماید. احتمالا قیمت نفت و فلزات و کاهش تورم در قیمت تولید کننده به هم مربوط هستند.

3- نرخ های اصلی به جز غذا و انرژی به 0.8 درصد نسبت به سال قبل رسید که بالاترین نرخ از ژانویه می باشد. قیمت تفریح و آموزش هم افزایش یافته است. هفته گذشته مقامات PBOC پیش بینی کرده بودند که احتمالا CPI در پایان سال به 1% برسد.

مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها

احتمال می رود که این مذاکرات نتایج خوبی داشته باشد البته در این میان برخی گفتگوها وجود دارد که نمی تواند باعث تغییر لازم در رفتار طرفین شود. به نظر می رسد ایالات متحده خیلی به تنش زایی اهمیت نمی دهد. اولین بار است که دولت بایدن از اختیارات کنگره استفاده می کند تا تسلیحات را مستقیما از پنتاگون به تایوان برساند.

اخیرا پیش پرداختی به میزان یک میلیارد دلار برای یک بسته 300 میلیون دلاری سلاح پرداخت شده است. علاوه بر این گزارش ها نشان می دهد که دولت بایدن در حال بررسی محدودیت هایی است که مربوط به سرمایه گذاری در چین می باشد. درباره مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها هنوز همنمی توان نظر قطعی داد.

مذاکرات آمریکا و چین و نتایج احتمالی آن
مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها 2

در بررسی مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها ارقام تجاری دیروز در آمریکا نشان می دهد که واردات این کشور از چین در حال کاهش است و در نیمه اول سال جاری نسبت به زمان مشابه در سال قبل حدود یک چهارم کاهش داشته است. با کاهش واردات از چین این واردات از دیگر کشورها بیشتر شد و احتمالا ویتنام گزینه بعدی برای آمریکا باشد! علاوه بر این تغییرات در سیاست داخلی تایوان هم می تواند تنش میان واشنگتن و پکن را کاهش دهد. در نهایت هم باید دید که مذاکرات آمریکا و چین و وضعیت برخی ارزها به کجا می رسد.

منبع:

marctomarket

بتول فاضلی
بتول فاضلی

تریدر فارکس - کارشناس تولید محتوا

نویسنده این مقاله

من از سال 2020 در زمینه فارکس و ارز های دیجیتال فعالیت کرده ام. از سال 2022 فعالیتم با وبسایت ایتسکا را آغاز کردم و در حال حاضر در حوزه آموزش فارکس و کریپتو کارنسی نیز فعالیت میکنم. نوشتن در این حوزه یکی از مهمترین علاقمندی های من است.

تعداد 0 نظر
میانگین امتیاز به این مطلب: