نماد aud در فارکس یکی از نماد های مهم برای تریدر ها بوده و افراد زیادی در جهان این ارز را معامله می کنند. برای معاملات موفق در فارکس قبل از هر کاری باید شناخت کلی از ارز ها داشته باشید. زیرا ارزش ارز ها به نوعی بیان کننده اوضاع اقتصادی کشور آن ارز می باشد. هر چه اوضاع اقتصادی یک کشور با ثبات تر باشد ، طبیعی است ارز رسمی آن کشور نیز ثبات بیشتری داشته و برای خرید و البته ترید مطمئن تر است.
هدف ما از این مقاله قرار دادن تحلیل های مختلف از دلار استرالیا به دلار آمریکا نمی باشد. بلکه در این دوره آموزشی به آموزش تحلیل کردن و معامله گری فارکس پرداخته ایم تا خودتان بتوانید ارز های مختلف را تحلیل کنید.
نماد aud در فارکس (دلار استرالیا)
نماد aud در فارکس (دلار استرالیا) درج شده است. و یکی از نماد های مهم در بازار های مالی برای تریدر ها می باشد. تریدر هایی که تمایل به معامله دلار استرالیا دارند ، اغلب از جفت ارز audusd که یکی از جفت ارز های اصلی است ، استفاده می کنند.
بانک مرکزی استرالیا (Reserve Bank of Australia) RBA نقش بسیار مهمی در سیاست های مالی این کشور دارد. به این دلیل تصمیمات این بانک و اخبار منتشر شده از آن در قیمت این ارز و نوسانات آن تاثیر دارد. با این وجود روند آن بیشتر تابع بازار می باشد.
دلار استرالیا چیست؟
دلار استرالیا Australia Dollar پول رایج کشور استرالیا بوده و با نماد AUD در فارکس و جهان شناخته می شود. دلار استرالیا پنجمین ارز رایج در جهان می باشد که در بازار فارکس مورد معامله قرار می گیرد.
اگر در فارکس تازه کار هستید ، پیشنهاد می کنیم ابتدا معاملات خود را با ارز های معروف تر مانند یورو/دلار و پوند/دلار شروع کنید. بعد از یادگیری کامل فارکس می توانید از جفت ارز های دیگر مانند audusd نیز استفاده کنید.
این مقاله درس 44 از اسمارت مانی ایتسکا نیز می باشد. این دوره توسط وبسایت ایتسکا به زبان فارسی و به صورت کاملا رایگان ایجاد شده و در اختیار دانشجویان این دوره قرار گرفته است.
تحلیل دلار استرالیا به دلار آمریکا AUDUSD
اگر آموزش های ما را دنبال کرده باشید می دانید که مثال هایی که تاکنون برایتان آورده ایم eurusd و یا gbpusd می باشند. زیرا برای معاله و تسلط بر روی یک جفت ارز باید ماه ها ترید کنید تا بر رفتار آن ارز در شرایط مختلف مسلط شوید. زمانی که توانستید با این جفت ارز های مهم آموزش دیده و به سود آوری برسید می توانید بر روی جفت ارز های دیگر مانند audusd نیز تمرکز کنید.
در این قسمت مطالب درس های قبلی را بر روی دلار استرالیا به دلار آمریکا بررسی می کنیم.
تحلیل دلار استرالیا به دلار آمریکا AUDUSD (تایم فریم هفتگی)
در شکل زیر چارت دلار استرالیا به دلار آمریکا AUDUSD را در تایم فریم هفتگی می بینید. همانطور که از شکل مشخص می باشد ، روند بازار در این بازه نزولی است.
همانطور که می بینید می توانیم ناحیه عرضه قوی در سوئینگ سقف (کادر آبی رنگ) رسم کنیم. بازار با وجود نزولی بودن برای برای پر کردن لیکوئیدتی به این ناحیه عکس العمل نشان داده است.
در مورد تحلیل دلار استرالیا به دلار آمریکا باید خودتان تحلیل ارز های فارکس را یاد گرفته و خودتان بتوانید هنگام معامله آنها را تحلیل کنید.
شاید در سایت های بسیار زیادی تحلیل های رایگان و یا پولی از تریدر های مختلف را دنبال کنید. ولی باید بدانید استراتژی و ذهنیت هر تریدر با فرد دیگری متفاوت است و نمی توان بر اساس تحلیل های دیگران نسبت به معامله و ترید در فارکس اقدام کرد.
بعد از قسمت A به دلیل وجود این سقف های هفتگی میزان زیادی ایندوسمنت لیکوئیدیتی داشتیم.
همانطور که می دانید یکی از اهداف ما از استفاده لیکوئیدیتی مشخص کردن نواحی عرضه و تقاضا می باشد. زیرا با پر شدن لیکوئیدیتی ها این نواحی ایجاد می شوند.
در قسمت A از شکل بالا هم لیکوئیدیتی ایندوسمنت و هم پاکسازی قابل مشاهده است. به این دلیل این ناحیه قوی می باشد. و بعد از قسمت B باید به دنبال پولبک نزولی قوی و نیز معکوس شدن روند در این قسمت باشیم.
در قسمت C از شکل زیر ناحیه تقاضا را رسم کرده ایم. بازار به این ناحیه عکس العمل نشان داده است. در درس های قبلی برای تک تک نمودار ها BOS (Break Of Structure) و CHOCH (Change Of Character) را رسم کردیم. ولی به مرور زمان و با کسب تجربه دیگر نیازی به رسم این خطوط نخواهید داشت. و به صورت چشمی خواهید توانست آنها را از روی چارت قیمتی تشخیص دهید.
اگر به شکل زیر دقت کنید قسمتی را که با دایره قرمز رنگ مشخص کرده ایم ، لیکوئیدیتی با الگوی کف دوقلو می باشد.
در ادامه به تایم فریم روزانه مراجعه می کنیم.
تحلیل دلار استرالیا به دلار آمریکا AUDUSD (تایم فریم روزانه)
در شکل زیر چارت روزانه دلار استرالیا به دلار آمریکا AUDUSD را مشاهده می کنید. در ناحیه لیکوئیدیتی که با دایره قرمز رنگ در تایم فریم هفتگی رسم کرده بودیم کف های برابر نشان دهنده لیکوئیدیتی در این ناحیه می باشد که در تایم فریم هفتگی با وضوح بیشتری قابل مشاهده است.
قیمت این نواحی را پاکسازی کرده و بعد به سمت بالا حرکت کرده است.
نمودار را کمی به سمت راست می کشیم تا ادامه نمودار را ببینیم. همانطور که می بینید ، قیمت بعد از بالا رفتن و ایجاد سوئینگ سقف به سمت پایین و این ناحیه تقاضا برگشته است.
ناحیه عرضه و تقاضا را در تایم فریم روزانه audusd با کادر های بنفش رنگ رسم کرده ایم. بازار بعد از حرکت دوباره به این نواحی واکنش نشان داده است. در ناحیه عرضه رسم شده لیکوئیدیتی هایی که وجود داشته اند پر شده و بازار بعد از پر کردن لیکوئیدتی ها دوباره به حرکت نزولی خود ادامه داده است.
زمانی که به قسمت D که همان ناحیه تقاضا می باشد ، رسیدیم می توانیم سفارش خرید و در ناحیه عرضه E نیز سفارش فروش داشته باشیم. این نواحی از جمله نواحی می باشند که تریدر ها دوست دارند قیمت به آنها وارد شده و سفارش خرید و فروش خود را در این نواحی قرار دهند.
در پرایس اکشن همیشه تاکید کرده ایم هنگام معاملات همیشه سمت چپ نمودار را نیز در نظر داشته باشید. برای مثال زمانی که در شکل بالا زمانی که در ناحیه تقاضای D سفارش خرید دارید باید این نکته بسیار مهم را در نظر داشته باشید که روند کلی بازار نزولی ایت و این سفارش خرید شما باید کوتاه مدت بوده و زمانی که به ناحیه عرضه رسیدید باید از معامله خارج شده و دوباره در این ناحیه عرضه قوی سفارش فروش داشته باشید.
برای گرفتن تایید های بیشتر دوباره به تایم فریم های پایین تر و در این قسمت به تایم فریم 4 ساعته مراجعه می کنیم.
تحلیل دلار استرالیا به دلار آمریکا AUDUSD (تایم فریم 4H)
در شکل زیر چارت دلار استرالیا به دلار آمریکا AUDUSD در تایم فریم 4 ساعته رسم شده است. نمودار را به سمت کشیده و قسمتی را که در حال تحلیل و بررسی آن بودیم و در تایم فریم های بالاتر نواحی عرضه و تقاضا و نیز لیکوئیدیتی را برای آنها رسم کرده ایم را پیدا می کنیم.
در شکل زیر با کادر های قرمز رنگ نواحی عرضه و تقاضا را برای تایم فریم 4H رسم کرده ایم. اگر دقت کنید و بنا بر آموزش های درس های قبلی می توانیم نواحی بسیار بیشتری رسم کنیم. ولی ما فقط نواحی مهم که برای معاملات ما اهمیت زیادی دارند را رسم می کنیم.
دوباره برای گرفتن تایید های بیشتر برای معامله به تایم فریم های پایین تر مراجعه می کنیم.
در نظر داشتن ساعت جهانی هنگام معامله audusd
زمانی که نمودار را تحلیل کرده و به سمت جلو حرکت می کنیم باید به نکات ریز و مهم دیگری نیز توجه کنیم. برای مثال در قسمت پایین نمودار ساعت رسمی جهانی لندن را مشاهده می کنیم. اگر در مقاله زیر به آموزش کامل زمان های ترید و زمان هایی حجم معاملات بالاست پرداخته ایم.
پس اگر در زمان هایی که حجم معاملات بالاست معامله کنید میزان نوسانات کمی در بازار مشاهده خواهید کرد و معاملات شما در قیمت های خواسته شده انجام خواهند شد.
نتیجه گیری
در این مقاله ابتدا ارز aud دلار استرالیا را معرفی کرده و بعد نحوه تحلیل آن را آموزش دادیم. در مورد بازار های مالی باید بدانید قبل از هر معامله و ترید ابتدا باید خودتان خوب آموزش دیده و بتوانید جفت ارز های مختلف را تحلیل کنید. زیرا در صورت استفاده از تحلیل های دیگران در بسیاری از موارد ضرر کرده و پوزیشن های اشتباهی باز می کنید.
بعد از آموزش باد به مدت چندین ماه در حساب های دمو فارکس ترید کنید. و زمانی که بر رفتار بازار تسلط داشتید ، و در حساب دمو به سود آوری نرمال ماهانه رسیدید می توانید ترید با حساب های واقعی را آغاز کنید. ما در سایت ایستکا با ایجاد دوره های آموزشی حدالمقدور رایگان در تلاشیم تا آموزش های لازم در حوزه فارکس و سایر بازار های مالی را به تریدر های مبتدی تا حرفه ای ارائه کنیم.