بهترین حساب فارکس برای مبتدیان

بهترین حساب فارکس برای مبتدیان

حساب های معاملاتی متنوعی برای معامله گران فارکس وجود دارد. و تریدر های مبتدی برای شروع کار باید بهترین حساب فارکس برای مبتدیان را انتخاب کنند. در ادامه حساب هایی که مبتدیان و تریدر هایی که در ابتدای راه قرار دارند را برایتان معرفی می کنیم . تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

✔️ بهترین حساب فارکس برای مبتدیان✔️ حساب دمو فارکس
بهترین حساب واقعی برای مبتدیان🍟 حساب سنتی فارکس
سوم💰 حساب پم
چهارم🏆 اتصال به حساب کپی تریدینگ

انواع حساب فارکس در بروکر ها

  • حساب دمو فارکس
  • حساب منی
  • حساب میکرو
  • حساب سنتی
  • حساب ECN
  • حساب STP
  • حساب PAMM
  • حساب MAM
  • حساب های کپی تریدینگ
  • حساب های سرمایه گذاری

برای مشاهده انواع حساب فارکس در بروکر ها همراه با جزئیات بر روی لینک زیر کلیک کنید.

بیشتر بخوانید : انواع حساب فارکس

بهترین حساب فارکس برای مبتدیان - بهترین حساب فارکس برای مبتدیان

حساب های معرفی شده در بالا ، انواع مختلفی از حساب ها در بروکر های فارکس می باشند که در بروکر های مختلف با نام های مختلف و شاید با همین اسامی مشاهده کنید. برای مثال سه حساب ، میکرو ، مینی و سنتی تقریبا یکشان بوده و سنتی نامیده می شوند. و یا حساب ECN همان حساب استاندارد می باشد.

همچنین بروکر ها برای تریدر های حرفه ای خود حساب های VIP (ویژه) با تخفیف هایی در کارمزد ها در نظر می گیرند.آنچه می خواهیم در این مقاله برایتان معرفی کنیم بهترین حساب فارکس برای مبتدیان می باشد.

بیشتر بخوانید : آموزش فارکس برای مبتدیان

بهترین حساب فارکس برای مبتدیان

در این قسمت بهترین حساب فارکس برای مبتدیان را معرفی می کنیم. تریدر مبتدی در انتخاب حساب های معاملاتی خود باید به ترتیب زیر پیش برود.

حساب دمو فارکس

هر تریدری برای شروع معاملات فارکس باید از حساب دمو فارکس آغاز کند. حساب دمو فارکس که آن را با حساب مجازی نیز می شناسیم تقریبا در همه بروکر ها وجود دارد. در این نوع حساب بروکر یک حساب مجازی برای تریدر با مبلغ و لوریج در فارکس دلخواه مجازی و به صورت کاملا رایگان ایجاد می کند و تریدر در واقع برای مدتی با حساب آزمایشی معامله کرده و با نحوه باز کردن معاملات ، مدیریت معامله ، مدیریت ریسک و … آشنا می شود.

بهترین حساب فارکس برای مبتدیان
بهترین حساب فارکس برای مبتدیان

می توان گفت بهترین حساب فارکس برای مبتدیان حساب دمو فارکس می باشد. تریدر چون در ابتدای راه است بدون درگیر کردن سرمایه واقعی و با استفاده از سرمایه مجازی اقدام به معامله می کند. پیشنهاد می شود هنگام افتتاح حساب دمو فارکس و معامله در آن میزان سرمایه خود را نزدیک و یا برابر با سرمایه خودتان که می خواهید با آن در فارکس ترید کنید در نظر بگیرید. تا بتوانید مشخص کنید که استفاده از چه میزان حجم معاملات و چه میزان حد ضرر برای شما مناسب می باشد.

حساب سنتی (مینی ، میکرو) فارکس

تریدر مبتدی بعد از تمرین معاملات در حساب دمو باید در بازار واقعی و با سرمایه واقعی شروع به معامله کند. در این مورد نیز بهتر است ابتدا برای خود یک حساب سنتی ایجاد کند. در حساب سنتی تمامی اعداد ، ارقام و قیمت ها به جای دلار بر اساس سنت می باشد و تریدر می تواند با سرمایه بسیار کمتری (حتی 1 دلار!) شروع به معامله در فارکس کند.

از مزایای حساب سنتی این است که برای شروع معامله در آن به سرمایه کمی نیاز است و تریدر های مبتدی بهتر است شروع کارشان در بازار واقعی فارکس از حساب سنتی باشد. حساب های مینی و میکرو نیز همان حساب های سنتی می باشند که نیاز به سرمایه زیادی برای افتتاح حساب ندارند.

برای افتتاح حساب سنتی باید بروکر هایی را انتخاب کنید که دارای حساب سنتی هستند و به مشتریانشان اجازه افتتاح حساب سنتی را می دهند.

سرمایه گذاری در حساب پم PAMM

بازار فارکس بسیار گسترده بوده و توجه همه اقشار جامعه را به خود جلب کرده است. تریدر های مبتدی که می خواهند تا زمان آماده شدن و آموزش کامل با سرمایه خود ترید کنند ، و یا افرادی که زمان کافی برای معاملات فارکس ندارند می توانند در حساب های پم نیز سرمایه گذاری کنند.

حساب پم بسیار شبیه صندوق های سرمایه گذاری می باشد. به این صورت که تریدر های حرفه ای مجموعه ای را تشکیل میدهند و سرمایه گذاران در حساب پم سرمایه گذاری می کنند و در نهایت در سود و زیان این حساب که معاملات آن توسط تریدر های حرفه ای انجام می شود شریک می شوند.

سرمایه گذاری در حساب پم
سرمایه گذاری در حساب پم

مدیر حساب پم نیز در این سود و زیان حاصل شریک خواهد بود. سرمایه گذاری در حساب پم برای تریدر های مبتدی بسیار مفید است. زیرا تا زمانی که به تخصص کافی در این زمینه نرسیده اند ، می توانند از سرمایه خود و سود حاصل از آن بهره مند شوند.

حساب کپی تریدینگ

حساب کپی تریدینگ نیز یکی دیگر از انواع حساب های فارکس می باشد که برای تریدر های مبتدی توصیه می شود. در بروکر هایی که خدمات کپی ترید فارکس ارائه می کنند تریدر های حرفه ای می توانند برای خود یک حساب کپی تریدینگ ایجاد کرده و به سایر تریدر ها اجاه دهند به حساب آنها متصل شوند.

سیستم کپی تریدینگ
سیستم کپی تریدینگ

به این صورت که تمامی معاملات ، زمان ورود و خروج و به نوعی استراتژی تریدر حرفه ای در حساب تریدر مبتدی که حسابش را به حساب تریدر حرفه ای متصل کرده است ، کپی می شود و انگار تریدر حرفه ای در حساب تریدر مبتدی در حال معامله است. در نهایت سود و زیان حاصل به درصد مشخصی که تریدر حرفه ای از ابتدا مشخص کرده و برای همه قابل رویت می باشد ، تقسیم می شود.

تریدر مبتدی می تواند اطلاعات کاملی از حساب کپی تریدینگ افراد مختلف از قبیل سابقه معاملاتی ، میزان سود و زیان و بسیاری اطلاعات دیگر را مشاهده و بررسی کرده و فرد مناسبی را برای کپی معاملاتش انتخاب کند.

آموزش انتخاب بهترین حساب فارکس برای مبتدیان

تریدر های مبتدی برای انتخاب بهترین حساب فارکس باید ترتیب و اولویت بندی حساب های معرفی شده در بالا را رعایت کنند. یعنی بعد از آموزش فارکس ابتدا باید برای مدتی (ترجیحا 6 ماه) در حساب دمو فارکس معامله کند. سپس کم کم وارد معامله در بازار واقعی شود. برای این منظور باید از حجم معاملاتی پایین استفاده کرده و سرمایه کمتری را درگیر معاملات کند. یعنی باید برای خود حساب سنتی ایجاد کند.

در بازار واقعی نیز باید ابتدا از حساب سنتی با سرمایه کم شروع کند تا بتواند با مفاهیم صفر شدن اکانت ، حد ضرر ، کال مارجین و … عملا آشنا شود. بعد از مدتی ترید در حساب ستی و زمانی که به این نتیجه رسید می تواند با سرمایه .اقعی و نرمال خود در فارکس ترید کند ف بهترین گزینه برای او حساب استاندارد می باشد.

بیشتر بخوانید : کال مارجین چیست؟

در این میان تریدر هایی هستند که هنوز به آمادگی کافی نرسیده و یا زمان کافی برای معامله در اختیار ندارند ولی دوست دارند در بازار فارکس معامله گری و سرمایه گذاری داشته باشند. این افراد می توانند از حساب هایی مانند حساب پم و یا کپی تریدینگ استفاده کنند و سرمایه خود را دست تریدر های حرفه ای در فارکس بسپارند.

نحوه افتتاح حساب فارکس برای مبتدیان

افتتاح حساب فارکس برای مبتدیان بسیار ساده و راحت می باشد. زیرا بهترین حساب فارکس برای مبتدیان حساب دمو فارکس می باشد و افتتاح حساب دمو فارکس در صفحه اصلی سایت تمامی بروکر ها وجود داشته و نیازی به احزار هویت نبوده و با چند کلیک ساده به راحتی قابل انجام است.

کاربر با کلیک بر روی افتتاح حساب دمو در هر بروکری مشخصات درخواستی بروکر را وارد کرده و بعد مشخصات حسابش را دریافت می کند. سپس به پلتفرم معاملاتی خود مراجعه کرده و مشخصات دریافتی را وارد کرده و معاملات خود را آغاز می کند.

تریدر بعد از ترید در حساب دمو و تمرین معامله گری می تواند برای خود حساب واقعی ایجاد کرده و در بازار واقعی و با سرمایه واقعی معامله کند.

نحوه انتخاب بهترین حساب فارکس

انتخاب بهترین حساب فارکس به سطح تریدر و میزان سرمایه او بستگی دارد. اگر در فارکس مبتدی هستید حساب هایی را که در ابتدای مقاله معرفی کردیم برای خود ایجاد کنید. ولی اگر ایم مراحل را طی کرده و برای معاملات در حساب واقعی آماده هستید بهتر است از حساب استاندارد شروع کنید.

حساب استاندارد همانطور که از نامش پیداست برای تریدر های متوسط و عادی گزینه مناسبی می باشد. میزان سرمایه مورد نیزا برای افتتاح این حساب در بورکر های مختلف متفاوت بوده و معمولا کمتر از 500 دلار می باشد.

حساب استاندارد در بروکر های مختلف با نام های متفاوتی شناخته می شود و حتی ممکن است بروکری چندین نوع حساب استاندارد با شرایط متفاوت برای مشتریانش فراهم کند. برای مثال بروکری یک حساب استاندارد با اسپرد کم همراه با کمیسیون برای معاملات با حجم بالا و یک حساب استاندارد با اسپرد مشخص ولی بدون کمیسیون نیز برای دیگر مشتریان ارائه کند.

اگر در انتخاب نوع حساب معاملاتی حساس هستید ، بهتر است بروکری برای ترید انتخاب کنید که حساب های معاملاتی متنوعی را برای کاربرانش ارائه می کند. ولی در کل باید بگوییم شاید بروکر ها در لیست حساب هایشان از اسامی مختلفی استفاده می کنند ، ولی در دسته بندی تمامی حساب ها در لیست بالا جای خواهند گرفت.

بهترین حساب فارکس برای مبتدیان چیست؟

حساب دموفارکس و حساب سنتی

زینب اصغری
زینب اصغری

مدیر تولید محتوا - مشاور مالی

نویسنده این مقاله

به عنوان یکی از اولین اعضای تیم ایتسکا، از سال 2019 فعالیت خود را در بازار های مالی آغاز کردم. من تقریبا تمامی بروکر های موجود در وبسایت ایتسکا (بیش از 30 بروکر) را با پول واقعی مورد بررسی قرار داده ام. همه اطلاعاتی که در خصوص بروکر ها در این وبسایت قرار گرفته را بازبینی کرده ام و سعی کرده ام که تمامی خطاهای احتمالی را اصلاح کنم. سوابق حرفه ای من شامل فعالیت در بخش بانکی و مدرک دانشگاهی در حوزه اقتصاد است. در حال حاضر یکی از مدرسین فارکس در سبک اسمارت مانی در ایران هستم. علاقمندی های من شامل تحقیقات در خصوص استراتژی های فارکس، مدریت سرمایه و ربات های معامله گر فارکس است.

تعداد 0 نظر
میانگین امتیاز به این مطلب: