13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) – بهترین اندیکاتور ها + جدول

13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) – بهترین اندیکاتور ها + جدول

روش های تحلیل زیادی در تحلیل تکنیکال وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید. هر تریدر بر مبنای استراتژی خود، از این اندیکاتور ها میتواند استفاده کند. در نظر داشته باشید که چیزی به نام “بهترین” وجود ندارد. هر اندیکاتور ویژگی های خود و البته نقاط ضعف خودش را دارد. شما تعیین میکنید که چه اندیکاتوری برای استراتژی شما “بهترین” است. ما در این لیست، مجموعه ای از پر طرفدار ترین اندیکاتور های تریدینگ ویو به همراه استفاده آنها را در بخش های مختلف به شما ارائه کرده ایم.

اندیکاتورهای Volume ProfileVWAPTechnical RatingsMACDStochasticMOSESParabolic SARRSI SupertrendDirectional movement indexRelative VolatilityAverage True Range و فیبوناچی از جمله پر طرفدار ترین اندیکاتورهای تریدینگ ویو هستند.

اندیکاتورکاربرد
میانگین‌های متحرک (MA)نمایش جهت کلی روند
میانگین متحرک نمایی (EMA)واکنش سریع‌تر به تغییرات قیمت نسبت به MA
باندهای بولینگرنشان‌دهنده نوسانات قیمت
شاخص قدرت نسبی (RSI)شناسایی مناطق اشباع خرید و اشباع فروش
میانگین همگرایی واگرایی متحرک (MACD)سنجش جهت و قدرت روند
حجم معاملاتنمایش فعالیت معاملاتی
نوسانگر استوکاستیکشناسایی مناطق اشباع خرید و اشباع فروش
شاخص کانال کالایی (CCI)اندازه‌گیری قدرت و جهت روند
ابر ایچیموکوترکیب روند، سطوح حمایت و مقاومت و سیگنال‌های ورود و خروج
بازگشت‌های فیبوناچیپیش‌بینی سطوح احتمالی حمایت و مقاومت
محدوده واقعی میانگین (ATR)اندازه‌گیری نوسانات قیمت
پروفایل حجمتجسم فعالیت معاملاتی برای سطوح حمایت و مقاومت
پروفایل بازارنمایش زمان سپری شده قیمت در سطوح مختلف

پیشنهاد می دهیم برای آشنایی کامل با اندیکاتور RSI این مطلب را مطالعه کنید:

اندیکاتور RSI چیست؟ 2 سیگنال خرید و فروش از این اندیکاتور

13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول - بهترین اندیکاتور های تریدینگ ویو

بهترین اندیکاتور تریدینگ ویو

در حقیقت از اندیکاتورها می توان در فضاهایی مثل متاتریدر و تریدینگ ویو استفاده کرد.

اندیکاتور را به عنوان یک ابزار تحلیلی در نظر بگیرید که داده هایی را از بازار دریافت کرده و سپس سیگنال هایی برای خرید و فروش به تریدرها می دهد.

اندیکاتور در فارسی به معنی شاخص است. اندیکاتور می تواند نمودار، اشکال هندسی و یا خطوطی باشد که روی چارت نمودار قیمت به نمایش درمی آید و یا در صفحه ای مجزا و در پایین چارت قرار می گیرد. اندیکاتورها با توجه به این که در چه مکانی قرار می گیرند به دو دسته روندی و نوسانگرنما تقسیم می شوند.

اندیکاتور روندی مثل مووینگ اورج است که بر روی چارت ظاهر می شود. اندیکاتورهای نوسان نما هم در پایین چارت و در پنجره ای مجزا به نمایش در می آید. این اندیکاتورها بین 0 تا 100 نوسان می کنند.

13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول - بهترین اندیکاتور های تریدینگ ویو
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 1

در ادامه 13 اندیکاتور مهم و پرکاربرد را ( همان طور که قبلا هم از آن ها نام بردیم) به عنوان اندیکاتورهای برتر تریدینگ ویو بررسی می کنیم.

  1. اندیکاتور Volume Profile HD
  2. اندیکاتور VWAP
  3. اندیکاتور Technical Ratings
  4. اندیکاتور MACD
  5. اندیکاتور Stochastic
  6. اندیکاتور MOSES
  7. اندیکاتور پارابولیک سار (Parabolic SAR)
  8. اندیکاتور RSI
  9. اندیکاتور فیبوناچی
  10. اندیکاتور Supertrend
  11. اندیکاتور Directional movement index
  12. اندیکاتور Relative Volatility
  13. اندیکاتور Average True Range

بیشتر بخوانید:

انواع اکانت های تریدینگ ویو و تفاوت آن ها

اندیکاتور Volume Profile HD

برای بررسی عرضه و تقاضا این اندیکاتور، بهترین است. می توانید تایم فریم را بر روی بازه های زمانی کوچکی مثل چند دقیقه تنظیم کنید تا دقیق تر حجم معاملات را زیر نظر داشته باشید.

با استفاده از Volume Profile HD می توانید قیمت را در بازه های مختلف زیر نظر داشته و برای خرید و فروش و نواحی مربوط به آن تصمیم بگیرید. این اندیکاتور کل سطح قیمت معامله شده در هر دوره را برایتان مشخص می کند تا بتوانید راحت تر تصمیم بگیرید.

از طرفی می توانید سطوح مقاومت و حمایت را هم با این اندیکاتور به خوبی مشخص کرده و نقاط استراتژیک را از این طریق شناسایی کنید.

بهترین اندیکاتور تریدینگ ویو
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 2

اندیکاتور VWAP

در صورتی که می خواهید حجم معاملات را بررسی کنید این اندیکاتور برای شما مناسب خواهد بود. VWAP به شما کمک می کند با توجه به فعالیت های معاملاتی نقاط ورود وخروج معاملات را شناسایی کنید.

این اندیکاتور حجم و نیز قیمت معاملات را در زمان مشخص شده بررسی کرده و کمک می کند نقاط ورود و خروج را به خوبی شناسایی نمایید.

اندیکاتور vwap
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 3

موارد مختلفی ممکن است در نمودارهای معمولی به خوبی مشخص نباشد اما این اندیکاتور آن ها را در اختیار شما قرار خواهد داد.عرضه و تقاضا و سطوح حمایت و مقاومت از این جمله می باشد. مخصوصا برای تحلیل روزانه استفاده از این اندیکاتور به شما پیشنهاد می شود.

بر اساس این که قیمت نسبت به VWAP در چه جایگاهی قرار گرفته می توانید روند صعودی یا نزولی آن را تعیین کنید، بدین صورت که قیمت بالاتر از آن نشان دهنده روند صعودی و قیمت پایین تر نشان دهنده روند نزولی می باشد.

اندیکاتور Technical Ratings

خوب است بدانید که این اندیکاتور از 11 اندیکاتور مختلف استفاده می کند و اگر می خواهید سیگنال های ورود و خروج را کشف کنید آن را به شما پیشنهاد می دهیم. در این اندیکاتور نوارهای آبی نشان دهنده سیگنال خرید و نوارهای قرمز هم نشان دهنده سیگنال فروش هستند.

کاری که این اندیکاتور انجام می دهد در واقع ترکیب سیگنال های میانگین های متحرک و نوسان گرها است که باعث نتایج دقیقی خواهد شد. می توانید این اندیکاتور را به عنوان یک هیستوگرام در زیر نمودار قیمت قرار دهید تا عملکرد قیمت را دقیقا و بر اساس 11 اندیکاتورمختلف مشاهده نمایید. امکان تغییر بازه زمانی در بخش تنظیمات وجود دارد.

اندیکاتور تکنیکال ریتینگ
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 4

در پایین و سمت راست نمودار جدولی وجود دارد که می تواند اطلاعات بسیار مفیدی برایتان داشته باشد. این جدول وضعیت خرید و فروش اوسیلاتور و سیگنال های کوتاه، میان و بلند مدت را نشان می دهد.

 اندیکاتور MACD

به این اسیلاتور میانگین متحرک همگرا واگرا هم گفته می شود که بسیاری از تریدرها به آن اعتماد می کنند. این اندیکاتور کمک می کند یک نقطه مقایسه میان دو میانگین متحرک داشته باشید. می توانید رابطه بین دو میانگین متحرکی که نشان می دهد را بررسی کرده و به احساسات بازار پی ببرید.

اندیکاتور مکدی
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 5

اگر همگرایی میانگین ها را می بینید نشان دهنده کاهش مومنتوم است و باید منتظر احساسات خرسی باشید. در نقطه مقابل واگرایی را داریم که در واقع افزایش فاصله بین میانگین هاست و نشان دهنده بازار گاوی است. بسیاری از اوقات تریدرها از ترکیب MACD و RSI استفاده می کنند.

اندیکاتور Stochastic

بررسی خرید و فروش یک دارایی یکی از راه های مهم برای چیدن استراتژی ورود و خروج است. این اندیکاتور که از انواع مومنتوم است مشخص می کند که آیا بازار در بخش خرید و یا فروش اشباع شده است یا خیر؟

بعد احساسات بازار با دو خط نشان داده می شود.

یکی از خط ها ارزش واقعی دارایی را برای شما مشخص می کند و دیگری نشان دهنده میانگین متحرک ساده در طول سه روز خواهد بود.

در زمانی که احساسات خاصی در بازار همچنان ادامه دارد این دو خط را می بینیم که به موازات هم قرار گرفته اند. در صورتی که دیدید این دوخط هم دیگر را قطع کرده اند وضعیت برعکس خواهد بود.

اندیکاتور استوکاستیک
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 6

این اندیکاتور مقادیر بین 0 تا 100 را نشان می دهد که مقدارهای کمتر از 20 نشان دهنده اشباع فروش و بازار خرسی است. مقادیر بیشتر از 80 هم نشان دهنده اشباع خرید یا همان بازار گاوی است.

اندیکاتور MOSES

این اندیکاتور از جمله دقیق ترین و بهترین اندیکاتور تریدینگ ویو است که می توانید از آن استفاده نمایید. MOSES چند میانگین متحرک را با هم ترکیب کرده و سیگنال های ورود و خروج دقیقی ارائه می کند. برای ارائه نقطه ورود کاملا دقیق، اندیکاتور MOSES روندها، داده های مربوط به قیمت، نوسانات و مومنتوم را در نظر می گیرد.

از این اندیکاتور معمولا برای بازه های زمانی هفتگی استفاده می شود و برای همین بازه طراحی شده است. سرعت و امینت این اندیکاتور مثال زدنی است.

بهترین اندیکاتور تریدینگ ویو
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 7

اندیکاتور پارابولیک سار (Parabolic SAR)

تریدرهای زیادی این اندیکاتور را به عنوان برترین اندیکاتور تریدینگ ویو می شناسند. وقتی بازار برای مدت کوتاهی به حرکت خود در یک جهت ادامه می دهد این اندیکاتور نقطه ای را به شما نشان می دهد که می توانید انتظار داشته باشید خط روند معکوس شود.

وقتی بریک اوت انجام شد می توانید برای ورود اقدام نمایید. تعدادی از تریدرها از این اندیکاتور به عنوان حد ضرر شناور هم استفاده می کنند. این کار باعث می شود بتوانید سودهای به دست آمده را نگه دارید.

اندیکاتور پارابولیک سار
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 8

این که زمان معکوس شدن روند و در نتیجه برداشتن سود را تشخیص دهید موضوع مهمی برای هر تریدر است زیرا در بازه های زمانی پایین تر بازارها خیلی سریع حرکت می کنند.

شما می توانید این اندیکاتور را در بازه های زمانی مختلف بررسی کرده و بازار را با آن چک کنید.

اندیکاتور RSI

اندیکاتور مناسب تریدینگ ویو که برای بررسی مومنتوم قیمت می توان معرفی کرد قطعا RSI است. با استفاده از این شاخص تغییرات اخیر یک دارایی بررسی می شود تا وضعیت آن از نظر احتمال اشباع بررسی گردد. مقدار سود و زیان دارایی توسط این اندیکاتور بررسی شده و نتیجه ارائه می شود.

دامنه تغییر RSI می تواند از 0 تا 100 باشد. RSI بالای 70 نشان دهنده این است که خرید اشباع شده و مقادیر زیر 30 یعنی فروش بیش از حد انجام شده است. ترکیب این اندیکاتور با دیگر اندیکاتورها باعث می شود ورود و یا خروج از معامله را با آگاهی بیشتری انجام دهید. با این شاخص می توانید اطلاعات خوبی را درباره جهت حرکت قیمت به دست آورید.

اندیکاتور آر س آی
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 9

برای این که بهترین استفاده را از این شاخص داشته باشید باید واگرایی میان قیمت و RSI را تشخیص دهید. احتمال معکوس شدن روند قیمت چه زمانی پیش می آید؟ وقتی که قیمت سقف جدید تشکیل می دهد و RSI کف جدید شکل می دهد.

اندیکاتور فیبوناچی

اندیکاتور فیبوناچی از جمله مهم ترین ابزارهای تحلیل در بازارهای مالی و بهترین ها در تریدینگ ویو است. در این دنباله به جز اولین عدد، هر عدد از مجموع اعداد قبلی به دست می آید. عدد طلایی که با توجه به دنباله فیبوناچی به دست می آید در علوم مختلف پر کاربرد است. اندیکاتور فیبوناچی یکی از مهم ترین کاربردهای این دنباله است.

در این اندیکاتور اعدادی را در قالب درصد به ترتیب 0 – 23 – 38 – 50 و … می بینیم. این سطوح نشان می دهد که وضعیت تغییر حرکت قیمت چگونه خواهد بود. این اندیکاتور محدوده ای به نام محدوده طلایی را نشان می دهد که بین 61.8 تا 78 درصد قرار می گیرد و بیشترین احتمال تغییر قیمت در همین محدوده قرار دارد. شما می توانید سطوح فیبوناچی را در این ابزار اضافه یا کم کنید ولی اعداد پیش فرض کاملا دقیق هستند. فیبوناچی بازگشتی یکی از بهترین ها می باشد.

اندیکاتور فیبوناچی
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 10

اندیکاتور Supertrend Indicator

این اندیکاتور به عنوان یکی از ابزارهای موفق تحلیل تکنیکال کمک میکند روندهای صعودی و نزولی قوی را شناسایی کنید. قیمت های قبلی در این اندیکاتور نقش ورودی دارند، با قیمت فعلی مقایسه شده و پیش بینی هایی برای قیمت آینده صورت می گیرد.

معمولا از این اندیکاتور در کنار دیگر شاخص هایی مثل EMA یا همان میانگین متحرک نمایی استفاده می شود.

اندیکاتور سوپر ترند
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 11

بهترین ویژگی این اندیکاتور این است که بر اساس تغییرات بازار نشانه هایی می دهد و هنگام صدور سیگنال دیگر نیازی به بررسی آن نمی باشد. شما با توجه به نشانه ها و سطح حمایت و مقاومت تصمیم می گیرید که خرید و یا فروش داشته باشید.

اندیکاتور (Directional movement index  (DMI

این اندیکاتور جهت حرکت و قدرت روند را مشخص می کند. DMI جهت حرکت سهم را تشخیص داده و سپس سقف و کف های قیمت را بررسی می کند. بر اساس این اطلاعات سیگنال خرید یا فروش صادر می شود.

این اندیکاتور دو خط برای تعیین جهت در نمودار دارد که عبارتند از: +DI و -DI.

با همین دوخط می توان فشار، قدرت و جهت روند را بررسی کرد و بر اساس داده های آن معاملات را تنظیم نمود.

اندیکاتور دی ام آی
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 12

به صورت کلی این اندیکاتور به شما کمک می کند جهت روند و سیگنال های معاملاتی را تشخیص دهید.

اندیکاتور ( RVI )Relative Volatility

اندیکاتور شاخص توان بسته یا همان RVI نوسان گیری است که می سنجد قدرت پشت یک حرکت قیمت چگونه است. این اندیکاتور سعی می کند جهت صعودی یا نزولی برای یک دارایی را مشخص کند. در این اندیکاتور سه خط داریم که عبارتند از: سطح خنثی، خط شاخص توان بسته و خط سیگنال.

تریدرها ازاین اندیکاتور استفاده می کنند تا مشخص کنند که چه زمانی یک دارایی بیش از اندازه فروخته و یا خریداری شده است.

اندیکاتور آر وی آی
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 13

سطوح خرید بیش از اندازه نشان می دهد که برای فروش زمان مناسبی است و سطوح فروش زیاده از حد هم نشان دهنده فرصت های خرید است.

اندیکاتور ( ATR ) Average True Range

از این اندیکاتور نوسان گیر می توانید در بازارهای پر هیجان و با نوسان شدید به خوبی استفاده نمایید. اگر یک سهم در حال تجربه ی نوسانات زیادی باشد و قیمت پایانی آن در یک فضای پر فراز و نشیب در حال حرکت باشد می توانید به خوبی از اندیکاتور ATR استفاده کنید.

خوب است بدانید که این اندیکاتور در واقع زیر شاخه ای از اندیکاتور میانگین متحرک نمایی است.

اندیکاتور ای تی آر
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 14

اگر اندیکاتور مذکور شاخصی کمتراز ۰.۰۰۱ را به ما نشان دهد متوجه می شویم که نوسان بازار کم است.

چرا باید از اندیکاتورهای تریدینگ ویو استفاده کرد؟

شما باید بتوانید پرتفوی سرمایه گذاری خود را به صورت کامل کنترل کنید. فاکتورهای زیادی بدین منظور در نظر گرفته می شود که عبارتند از: نوسان دارایی ها، الگوهای بازار، قیمت های تمام شده و غیره.

در اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال همه موارد لازم در نظر گرفته شده و سپس اطلاعات با ارزشی در اختیار تریدرها قرار می گیرد.

انواع اندیکاتور حجم

در بررسی بهترین اندیکاتور تریدینگ ویو با اندیکاتورهای حجم مواجه می شویم. اندیکاتورهای حجم تعداد زیادی را شامل می شود که برخی از آن ها عبارتند از:

  1. VPFR
  2. On-Balance Volume
  3. Accumulation/Distribution
  4. Positive Volume Index
  5. Chaikin Money Flow
  6. Balance of Power
  7. Negative Volume Index
  8. Trade Volume Index
  9. Twiggs Money Flow
  10. Volume Oscillator

اندیکاتورتوضیحات
حجمشاخص پایه حجم که فعالیت معاملاتی را نشان می‌دهد
حجم تعادلی (OBV)حجم خرید و فروش را بر اساس حرکت قیمت تعیین می‌کند
خط انباشت/توزیع (A/D)فشار خرید و فروش را از طریق تغییرات قیمت نشان می‌دهد
شاخص جریان پول (MFI)قیمت و حجم را برای شناسایی فشار خرید و فروش ترکیب می‌کند
جریان پول چایکین (CMF)جریان پول را بر اساس تغییرات قیمت و حجم اندازه‌گیری می‌کند
نسبت حجمحجم فعلی را با حجم متوسط ​​برای فعالیت غیرمعمول مقایسه می‌کند
حجم در قیمتحجم معامله شده در هر سطح قیمت را نشان می‌دهد (پروفایل حجم)
حجم تیکتعداد تیک‌های قیمت (تغییرات) را برای فعالیت معاملاتی دقیق اندازه‌گیری می‌کند
نوسانگر حجمحجم فعلی را با میانگین متحرک مقایسه می‌کند و تغییرات احتمالی روند را برجسته می‌کند
شاخص‌های پیشرفته حجم (ساخته شده توسط کاربر)تحلیل‌های پیچیده‌تر حجم (همبستگی‌ها، الگوهای اوج) را بررسی می‌کنند

*** در میان اندیکاتورهای حجم و در تریدینگ ویو از اندیکاتور  Accumulation/Distribution زیاد استفاده می شود. این الگوریتم تجمع یا توزیع قیمت ها را چک کرده و مشخص می کند که بازار تا چه حد به خرید یا فروش علاقه مند است. با این اندیکاتور می توانید رفتار بازار را تشخیص داده و آگاهانه تصمیم بگیرید.

13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول - بهترین اندیکاتور های تریدینگ ویو
13 اندیکاتور برتر تریدینگ ویو (Tradingview) - بهترین اندیکاتور ها + جدول 15

اندیکاتور برای ترید روزانه

اندیکاتور Pivot Point برای تریدهای روزانه گزینه خوبی است و به عنوان ابزاری قدرتمند برای تشخیص نقاط ورود و خروج مختلف شناخته می شود. این اندیکاتور از قیمت های بازار در روز قبل استفاده کرده و سطوح مقاومت و پشتیبانی را تعیین می کند.  Pivot Point به شما کمک می کند پیش بینی کنید که در روزهای بعدی مسیر حرکت بازار چگونه خواهد بود و در نتیجه تصمیمات لازم را بگیرید.

نکات نهایی

  1. با سرمایه کم ترید را آغاز کنید! بدانید که سرمایه شما در بازار های معاملاتی در خطر است.
  2. همیشه یک استراتژی را بک تست و فروارد تست بگیرید. ( بک تست یعنی در گذشته بازار چک کنید و فروارد تست یعنی در حساب دمو چک کنید)
  3. از چند اندیکاتور استفاده کنید.

سخن پایانی

خب دیدیم که استفاده از اندیکاتورهای تریدینگ ویو چگونه می تواند به شما کمک کند. اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال یا اندیکاتور رمز نگاری از جمله موارد ضروری در استراتژی ترید است. این ابزارها به شما کمک می کند تصمیمات آگاهانه تر و مطمئن تری بگیرید. باید بدانید که داشتن زمان بندی صحیح فارغ از ابزارهای مالی موضوع مهمی است.

اندیکاتور کریپتو کمک می کند سیگنال های بازار را ارزیابی کنید. زمان بندی ها در این اندیکاتورها خیلی دقیق است. برای حصول بهترین نتیجه می توانید از 4 گونه و یا حداکثر 6 گونه اندیکاتور استفاده کنید و البته در این کار زیاده روی نکنید زیرا اطلاعات زیاد می تواند ذهن تان را به هم بریزد. Volume Profile – VWAP- Technical Ratings – MACD – Stochastic – MOSES و نیز بقیه موارد گفته شده در متن، بهترین اندیکاتورهایی هستند که می توانید استفاده کنید.

بهترین اندیکاتور تریدینگ ویو کدام است؟

تعدادی از مهم ترین اندیکاتورها در این مطلب معرفی شد اما این که کدام می تواند بهترین باشد به عوامل مختلفی بستگی دارد. استراتژی معاملاتی شما چیست؟ تایم فریم معاملاتی، فرصت ترید و بسیاری موارد دیگر هم در این جا مهم خواهد بود.

بهترین اندیکاتور برای نوسان گیری کدام است؟

می توان گفت در این زمینه بهترین ها عبارتند از: مووینگ اوریج، RSI، MACD و استوکاستیک.

بهترین اندیکاتور تریدینگ ویو برای سیگنال دهی کدام است؟

برای این کار معمولا از ترکیبی از اندیکاتورهای مختلف استفاده می شود.

بهترین اندیکاتور برای اسکالپ کدام است؟

برای اسکالپ می توانید از اندیکاتورهای مختلفی مثل آر اس آی، سی سی آی و بولینگر باند استفاده نمایید.

کدام اندیکاتور برای ترید روزانه مناسب است؟

Pivot Point می تواند با قدرت نقاط ورود و خروج را برای شما مشخص کند.
بتول فاضلی
بتول فاضلی

تریدر فارکس - کارشناس تولید محتوا

نویسنده این مقاله

من از سال 2020 در زمینه فارکس و ارز های دیجیتال فعالیت کرده ام. از سال 2022 فعالیتم با وبسایت ایتسکا را آغاز کردم و در حال حاضر در حوزه آموزش فارکس و کریپتو کارنسی نیز فعالیت میکنم. نوشتن در این حوزه یکی از مهمترین علاقمندی های من است.

تعداد 0 نظر
میانگین امتیاز به این مطلب: