انواع سفارشات در فارکس – آموزش سفارش گذاری شرطی در فارکس

انواع سفارشات در فارکس – آموزش سفارش گذاری شرطی در فارکس

در این مقاله انواع سفارشات در فارکس و نیز نحوه سفارش گذاری شرطی در فارکس را به صورت تصویری و با زبان ساده برایان آموزش می دهیم. در این مقاله فرض کرده ایم شما به حدی آموزش دیده اید که می توانید روند بازار را به خوبی تشخیص داده و با پیش بینی صحیح روند قیمت سفارش گذاری صحیحی انجام داده و معامله سودآوری داشته باشید.

در مباحث آموزش فارکس ، قبل از آموزش سفارش گذاری و یا همان اوردر گذاری مباحثی از قبیل آموزش نمودار شمعی ژاپنی ، تحلیل تکنیکال ، تحلیل بنیادی ، شناخت جفت ارز ها ، مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه گذاری آموزش داده می شود. بعد از آموزش کامل این مباحث فرد در یک حساب دمو به مدت چندین ماه معامله می کند. و بعد از اطمینان از اینکه آموزش های لازم را کسب کرده است با اکانت واقعی به معامله می پردازد.

انواع سفارشات در فارکس

در کل در بازار و معاملات فارکس دو نوع سفارش گذاری داریم.

  • سفارش گذاری لحظه ای (Instant Execution)
  • سفارش گذاری شرطی (Pending Order)

اگر در متاتریدر New Order را انتخاب کنید ، صفحه سفارش جدید برایتان باز خواهد شد. برای مثال ما برای آموزش از بروکر آلپاری استفاده می کنیم.

انواع سفارشات در فارکس - آموزش سفارش گذاری شرطی در فارکس - سفارشات در فارکس

بیشتر بخوانید : دریافت 1000 آلپاری بونوس!

در قسمت type می توانید انواع سفارش در فارکس را مشاهده کنید.

انواع سفارشات در فارکس
انواع سفارشات در فارکس

همانطور که در شکل می بینید ، دو نوع سفارش قابل مشاهده و انجام است. Instant Execution و Pending Order .

سفارش لحظه ای در فارکس (Instant Execution)

در سفارش لحظه ای و یا همان سفارش بازار ، اوردر شما در همان قیمتی که بروکر مشخص کرده است ، انجام خواهد شد. به عنوان‌ مثال بر روی جفت ارز یورو/پوند یک سفارش باز کنید. بعد از باز کردن اوردر از قسمت Symbol می توانید جفت ارز مورد نظرتان را انتخاب کنید. در گزینه Volume حجم معاملات را مشاهده می کنید. اگر سرمایه کمی دارید بهتر است از 0.01 و یا 0.02 استفاده کنید.

حجم معامله یعنی چه میزان از سرمایه شما درگیر معامله شود. هر چه حجم معامله افزایش یابد متحمل ریسک بیشتری خواهید شد. در قسمت type نوع سفارش خود را بر روی Instant Execution قرار داده و با توجه به تحلیل خود گزینه SELL و یا BUY را انتخاب کنید. در همان لحظه خرید مورد نظر برایتان انجام خواهد.

زمانی که شما BUY را بزنید در واقع ارز اول و یا همان پایه را خریده اید. و اگر SELL را بزنید در واقع ارز دوم را خریده اید. اکثر سفارش گذاری های فارکس از نوع لحظه هستند. معامله گر بازار را رصد کرده و با توجه به تحلیل های خود روند بازار را پیش بینی می کند. و در همان لحظه اقدام به معامله می کند.

سفارش گذاری شرطی در فارکس (Pending Order)

سفارش گذاری شرطی در فارکس بیشتر مناسب افرادی است که وقت کافی برای رصد بازار و نشستن پشت سیستم را ندارند. بنابراین بازار را سنجیده و شروطی را در سفارش گذاری قرار می دهند که اگر قیمت جفت ارز به قیمت پیشنهادی تریدر رسید ، معامله انجام شود. برای آموزش یک سفارش جدید باز کنید. و در قسمت type نوع سفارش را بر روی Pending Order قرار دهید. می بینید که گزینه های دیگری برایتان باز خواهد شد.

سفارش گذاری شرطی در فارکس
سفارش گذاری شرطی در فارکس
انواع سفارش شرطی
انواع سفارش شرطی

در گزینه های جدید باز شده type جدیدی مشاهده می کنید. در ادامه تک تک این گزینه ها را کامل با مثال و شکل توضیح می دهیم. بعد از انتخاب نوع سفارش در گزینه Expiry نیز می توان انقضای سفارش و یا همان بسته شدن معامله را مشخص کنید.

انواع سفارش گذاری شرطی در فارکس

اگر قصد قرار دادن سفارش شرطی در فارکس دارید ، نوع سفارشتان را Pending Order انتخاب کنید. در قسمت type چهار گزینه برای انتخاب وجود دارد : BUY Limit ، SELL Limit ، BUY Stop و SELL Stop .

سفارش گذاری BUY Limit

سفارش گذاری BUY Limit زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که بر اساس تحلیل هایی که انجام داده ایم احتمال می دهیم قیمت تا مقدار مشخصی پایین رفته و بعد پولبک خواهد زد. در این صورت ما سفارشمان را از قیمتی پایین تر از قیمت فعلی و در قیمتی که احتمال می دهیم به آن خواهد رسید و برگشت خواهد زد ، قرار می دهیم.

سفارش گذاری BUY Limit
سفارش گذاری BUY Limit

در شکل بالا خط آبی رنگ قیمت فعلی و خط قرمز رنگ قیمتی است که احتمال می دهیم جفت ارز به آن رسیده و بعد افزایش خواهد یافت. دایره بنفش رنگ قیمتی است که باید قیمت سفارش BUY Limit خود را روی آن قرار دهیم.

به عنوان مثال می خواهیم معامله بر روی جفت ارز یورو/پوند EURGBP انجام دهیم.

بیشتر بخوانید : بهترین جفت ارز ها برای ترید

همانطور که در شکل می بینید قیمت فعلی بر روی 0.83394 قرار دارد. و ما بر اساس تحلیل هایی که انجام داده ایم احتمال می دهیم قیمت جفت ارز به 0.83390 خواهد رسید و بعد پولبک خواهد زد. یعنی ما می خواهیم در قیمت پایین خرید کرده و بعد با افزایش قیمت آن سود کنیم.

سفارش گذاری BUY Limit
سفارش گذاری BUY Limit

یک اوردر جدید باز کرده و نوع سفارش را بر روی Pending Order و نوع سفارش شرطی را نیز بر روی BUY Limit قرار دهید. در قسمت قیمت at price قیمت مورد نظرتان یعنی 0.83390 را وارد کرده و گزینه Place را بزنید تا سفارشتان ثبت شود.

قیمت گذاری در فارکس
قیمت گذاری در فارکس

حال می توانید سفارش خود را از پنجره ترمینال Terminal مشاهده کنید. اگر سفارش خود را مشاهده نمی کنید ، مانند شکل زیر روی آیکن نشان داده شده در شکل کلیک کرده و از قسمت پایین منوی Trade را انتخاب کنید تا وضعیت سفارشتان را بررسی کنید. سفارشی که به رنگ سبز باشد ، سفارش فعلی شما می باشد که به تازگی باز کرده اید. در همان ابتدا در قسمت profit -2را خواهید دید. این عدد کارمزدی است که بروکر از حساب شما کسر کرده است.

مشاهده سفارش در فارکس
مشاهده سفارش در فارکس

سفارش گذاری SELL Limit

سفارش گذاری SELL Limit زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که بر اساس تحلیل هایی که انجام داده ایم احتمال می دهیم قیمت تا مقدار مشخصی بالا رفته و بعد پولبک زده و پایین خواهد آمد. در این صورت ما سفارشمان را قیمت بالا تر از قیمت فعلی و در قیمتی که احتمال می دهیم به آن خواهد رسید و پولبک خواهد زد ، قرار می دهیم.

سفارش گذاری SELL Limit
سفارش گذاری SELL Limit

در شکل بالا خط آبی رنگ قیمت فعلی و خط قرمز رنگ قیمتی است که احتمال می دهیم جفت ارز به آن رسیده و بعد کاهش خواهد یافت. دایره بنفش رنگ قیمتی است که باید قیمت سفارش SELL Limit خود را روی آن قرار دهیم.

به عنوان مثال می خواهیم معامله را دوباره بر روی جفت ارز یورو/پوند EURGBP انجام دهیم.

سفارش در فارکس SELL Limit
سفارش در فارکس SELL Limit

همانطور که در شکل می بینید قیمت فعلی بر روی 0.83159 قرار دارد. و ما بر اساس تحلیل هایی که انجام داده ایم احتمال می دهیم قیمت جفت ارز به 0.83680 خواهد رسید و بعد پولبک خواهد زد. یعنی ما می خواهیم ارز خود را در قیمت بالا بفروشیم. و یا به زبان ساده دستور SELL یعنی ارز دوم را خرید زده ایم. و در سفارش SELL Limit یعنی ارز دوم را در قیمت پایین SELL زده ایم. و یا همان ارز اول را در قیمت بالا فروخته ایم.

سفارش گذاری BUY Stop

سفارش گذاری BUY Stop زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که بر اساس تحلیل هایی که انجام داده ایم احتمال می دهیم قیمت تا مقدار مشخصی بالا رفته و بعد از نقطه ای که ما برای خرید در نظر گرفته ایم دوباره به روند خود ادامه خواهد داد. به عنوان مثال بسیاری از تریدر ها خطوط حمایتی و مقاومتی را برای معامله در نظر می گیرند و زمانی که قیمت مقاومت خود را رد کرد ، اقدام به خرید می کنند و احتمال می دهند قیمت افزایش پیدا کرده و سود خواهند کرد.

در این صورت ما سفارشمان را از قیمتی بالا تر از قیمت فعلی و در قیمتی که احتمال می دهیم به آن خواهد رسید و به روند صعودی خود ادامه خواهد داد ، قرار می دهیم.

سفارش گذاری BUY Stop
سفارش گذاری BUY Stop

در شکل بالا خط آبی رنگ قیمت فعلی و خط قرمز رنگ قیمتی است که احتمال می دهیم جفت ارز به آن رسیده و به حرکت خود ادامه خواهد داد. دایره بنفش رنگ قیمتی است که باید قیمت سفارش BUY Stop خود را روی آن قرار دهید. به عنوان مثال می خواهیم معامله بر روی جفت ارز یورو/پوند EURGBP انجام دهیم.

همانطور که در شکل می بینید قیمت فعلی بر روی 0.83313 قرار دارد. و ما بر اساس تحلیل هایی که انجام داده ایم احتمال می دهیم قیمت جفت ارز بعد از رسیدن به 0.83344 به روند خود ادامه داده و افزایش پیدا خواهد کرد. و ما می خواهیم خرید ما در نقطه 0.83344انجام شود. پس در قیمت عدد0.83344 را وارد می کنیم.

سفارش در فارکس BUY Stop
سفارش در فارکس BUY Stop

حال گزینه Place را بزنید تا سفارشتان ثبت شود.

سفارش گذاری SELL Stop

سفارش گذاری SELL Stop زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که بر اساس تحلیل هایی که انجام داده ایم احتمال می دهیم قیمت تا مقدار مشخصی پایین رفته و بعد از نقطه ای که ما برای فروش در نظر گرفته ایم دوباره به روند نزولی خود ادامه دهد. در این صورت ما در آن نقطه که احتمال می دهیم قیمت از آن نقطه به بعد نزولی خواهد شد را به عنوان سفارش فروش ثبت می کنید.

سفارش گذاری SELL Stop
سفارش گذاری SELL Stop
سفارش در فارکس SELL Stop
سفارش در فارکس SELL Stop

به عنوان مثال در جفت ارز یورو/پوند EURGBP قیمت فعلی بر روی 0.83273 قرار دارد. و ما طبق تحلیل هایمان پیش بینی کرده ایم قیمت بعد از رسیدن به 0.83180 در یک روند نزولی قرار خواهد گرفت . یا به عبارتی حمایتش شکسته خواهد شد. و به روند نزولی خود ادامه خواهد داد. در این صورت قیمت را روی 0.83180 ثبت سفارش می زنیم.

استاپ لاس Stop Loss ( حد ضرر )

در صفحه سفارش گذاری دو گزینه با نام های Stop Loss و Take Profit مشاهده می کنید. استاپ لاس Stop Loss همانطور که از نامش پیداست برای توقف و بستند سفارش مورد استفاده قرار می گیرد. معامله گرانی که هم زمان با ترید کردن به فکر مدیریت سرمایه خود نیز هستند ، حتما از این گزینه هنگام سفارش در فارکس استفاده می کنند. اگر در این گزینه هر عددی را وارد کنید ، بعد افت قیمت و رسیدن به این نقطه برورکر معامله شما را خواهد بست.

حد سود Take Profit

معامله گرانی که با استراتژی معامله می کنند ، همیشه برای خود حد سود نیز مشخص می کنند. این افراد از معاملات هیجانی و طمع در معامله پرهیز کزده و زمانی که به درصدی از سود که انتظارش را داشتند برسند ، از معامله خارج خواهند شد. در این صورت می توان در قسمت حد سود Take Profit مقداری از قیمت که می خواهیم بعد از رسیدن به آن از معامله خارج شویم را وارد می کنیم. بعد از کسب سود مور نظر و رسیدن قیمت به این نقطه ، معامله شما بسته خواهد شد.

سوالات متداول

سفارش شرطی در فارکس چیست؟

سفارشی که ثبت شده و اگر قیمت به حد مشخصی برسد اجرا خواهد شد، سفارش شرطی و یا سفارش در انتظار نامیده می شود.

معنی بای لیمیت در فارکس چیست؟

یعنی خرید ارز در قیمت پایین تر .

بای استاپ چیست؟

خرید در قیمت بالا تر از قیمت فعلی
زینب اصغری
زینب اصغری

مدیر تولید محتوا - مشاور مالی

نویسنده این مقاله

به عنوان یکی از اولین اعضای تیم ایتسکا، از سال 2019 فعالیت خود را در بازار های مالی آغاز کردم. من تقریبا تمامی بروکر های موجود در وبسایت ایتسکا (بیش از 30 بروکر) را با پول واقعی مورد بررسی قرار داده ام. همه اطلاعاتی که در خصوص بروکر ها در این وبسایت قرار گرفته را بازبینی کرده ام و سعی کرده ام که تمامی خطاهای احتمالی را اصلاح کنم. سوابق حرفه ای من شامل فعالیت در بخش بانکی و مدرک دانشگاهی در حوزه اقتصاد است. در حال حاضر یکی از مدرسین فارکس در سبک اسمارت مانی در ایران هستم. علاقمندی های من شامل تحقیقات در خصوص استراتژی های فارکس، مدریت سرمایه و ربات های معامله گر فارکس است.

تعداد 0 نظر
میانگین امتیاز به این مطلب: