تحلیل ریپل XRP – تحلیل تکنیکال ریپل

تحلیل ریپل XRP – تحلیل تکنیکال ریپل

در این مقاله ابتدا در مورد ریپل صحبت کرده و بعد تحلیل ریپل را برایتان بیان خواهیم کرد. ریپل یکی از 4 ارز برتر در دنیای کریپتوکارنسی ها بوده و از زمان پیدایش و ارائه مسیر پر فراز و نشیبی را طی کرده است.

ریپل چیست؟

ریپل ارز دیجیتالی است که با نماد XRP درج شده است. شهرت ریپل به دلیل سرعت انجام تراکنش ها و نیز هزینه های پایین آن است. بر خلاف تصور عمومی فناوری ریپل بر اساس بلاک چین نبوده و از تایید اجماع برای تایید معانلات خود استفاده می کند. ریپل در سال 2012 به عنوان یک ارز دیجیتال ارائه شد.

ریپل در واقع امکان تسویه حساب در زمان واقعی را فراهم می کند و با انجام این کار هزینه های تراکنش را به شدت کاهش می دهد. در واقع بستری برای پرداخت های همتا به همتا را فراهم می کند. ریپل توسط بسیاری از صرافی های ارز های دیجیتال درج نماد شده و در صرافی های ایرانی نیز عرضه می توان آن را خریداری کرد.

در زمان نگارش این مقاله 19 دی 1400 قیمت ریپل 0.766 دلار می باشد و در حال حاضر در یک روند نزولی قرار گرفته است. هدف اصلی ریپل این است که یک شبکه پرداخت امن و غیر متمرکز برای تمامی موسسات مالی از قبیل بانک ها و … فراهم کند. با توجه به اینکه در معاملات بیت کوین نیازی به بانک ها نمی باشد .

تحلیل ریپل XRP - تحلیل تکنیکال ریپل - تحلیل ریپل

ولی ریپل اعتقاد دارد بانک ها نیاز هر کشوری هستند و فقط مشکلات بسیاری در آنها و در انتقال وجه بین آنها وجود دارد. در معاملات کلان و انتقال وجه با مبالغ زیاد همیشه نیاز به چند روز زمان است. در صورتی که پلتفرم XRP قصد دارد این زمان انتظار را به حداقل میزان ممکن برساند.

تحلیل ریپل

سایت های تحلیلی زیادی برای تحلیل ارز های دیجیتال وجود دارند. البته تمامی این سایت ها قابل اطمینان نبوده و بهتر است بجای شنیدن تحلیل های دیگران خودتان آموزش های لازم را کسب کرده و نسبت به خرید و فروش ارز های دیجیتال اقدام کنید. یکی از سایت های تحلیلی بسیار مهم که بسیاری از تحلیل گران از سراسر جهان از آن استفاده می کنند ، سایت تریدینگ ویو می باشد.

ما نیز برای تحلیل ریپل از این سایت استفاده می کنیم. وارد سایت تریدینگ ویو شده و از قسمت جفت ارز ها ارز XRPUSD را انتخاب کنید. با توجه به اینکه دلار به عنوان اولین ارز جهانی شناخته می شود ، معمولا جفت ارز دوم برای تحلیل دلار انتخاب می شود. اگر با این سایت آشنایی ندارید مقاله زیر را مطالعه نمایید.

بیشتر بخوانید : چگونه در سایت تریدینگ ویو معامله کنیم؟

یکی از ابزار های تحلیل مهم استفاده از خطوط حمایت و مقاومت می باشد. در تاریخ نگارش این مقاله (9 ژانویه 2022) قیمت ریپل 0.7525 دلار بوده و در یک روند نزولی قرار دارد. یکی از نقاط حمایتی این ارز 0.61 دلار می باشد که به احتمال بسیار زیاد به این حمایت خواهد رسید. اگر قصد خرید و یا حفظ سود ریپل دارید بهتر است به این نقطه توجه زیادی داشته باشید. اگر در این قیمت مورد حمایت قرار گرفت و پولبک زد احتمالا از کانال نزولی خارج شده و روند صعودی بگیرد.

تحلیل ریپل با خطوط حمایت و مقاومت
تحلیل ریپل با خطوط حمایت و مقاومت

حال اگر ریپل این حمایت را نیز از دست بدهد ، نقطه حمایت بعدی 0.24 دلار می باشد. بسیاری از تحلیل گران جهانی پیش بینی می کنند ریپل XRP به احتمال بسیار زیاد به این قیمت خواهد رسید. و اگر به این نقطه حمایتی واکنش نشان دهد می تواند نقطه خوبی برای خرید باشد. البته هنگام خرید ارز های دیجیتال و یا هر سهم دیگری حتما حد ضرر را رعایت کنید.

زیرا حتی در قیمت 0.24 دلار اگر باز فروشندگان قوی تر باشند ارز حمایت نخواهد شد و ممکن است قیمت پایین تر از این برود. در شکل زیر با استفاده از چنگال اندروز کانال قیمتی را رسم کرده ایم. همانطور که مشاهده می کنید ، ریپل در کانال نزولی قرار گرفته است. و در این دو نقطه می تواند کانال را شکسته و یا همچنان روند نزولی داشته باشد.

چنگال اندروز در تحلیل ریپل
چنگال اندروز در تحلیل ریپل

دو نمودار بسیار مهم دیگر که اکثر تحلیل گران از آن استفاده می کنند ، نمودار های RSI و MACD می باشد. و ما نیز در تحلیل ریپل از این دو نمودار استفاده می کنیم. در سایت تریدینگ ویو با کلیک بر نقطه مشخص شده قسمت اندیکاتور ها و با تایپ کردن RSI و MACD در قسمت جستجو می توانید این دو نمودار را رسم کنید.

نمودار RSI
نمودار RSI
نمودار مکدی MACD
نمودار مکدی MACD
تحلیل XRP
تحلیل XRP

همانطور که در شکل بالا مشاهده می کنید ،  RSI زیر 50 قرار گرفته و نشان از قوی بودن قدرت فروشندگان در تحلیل ریپل دارد. از طرفی بسیاری از تحلیل گرا فقط از نمودار MACD سیگنال خرید و یا فروش سهم را دریافت می کنند. همانطور که شاهد هستید یک بار زمانی که ریپل 1.45 دلار بوده و بار دیگر در قیمت 1.2 دلار دو خط قرمز و آبی همدیگر را قطع کرده و خط قرمز بالای خط آبی قرار گرفته است.

و این نشان از سیگنال فروش و حفظ سود بوده است. و همچنان خط قرمز بالای خط آبی قرار گرفته و سیگنال خریدی در آن مشاهده نمی شود.

قیمت ریپل در سال 2025

مواردی که برای تحلیل ریپل بیان می کنیم ترجمه سایت های تحلیلی انگلیسی بوده و سیگنال نمی باشد. پیس بینی هایی که در سایت ایتسکا ارائه می کنیم ، دلیل بر خرید و یا فروش ارز دیجیتال مورد نظر نمی باشد. طبق پیش بینی های تحلیل گران بازار های سرمایه گذاری برای تحلیل ریپل ، پیش بینی می شود قیمت ریپل در سال 2025 به 72 دلار برسد. البته با توجه به پیشرفت هایی که برای XRP مشاهده می کنیم ، رسیدن به این قیمت در سه سل آینده زیاد دور از ذهن نمی باشد.

ریپل 100 دلاری

ریپل در سال اخیر رشد 100 درصدی و در دو سال اخیر نیز بیش از 200 درصد رشد داشته است. از طرف دیگر با توجه به پروژه های ریپل و بسیاری موارد دیگر پیش بینی های زیادی برای این ارز وجود دارد. تحلیل گران زیادی در سراسر جهان اقدام به تحلیل ریپل XRP می کنند. بسیاری از این تحلیل گران این ارز را با عنوان ریپل 100 دلاری خطاب می کنند. زیرا اعتقاد دارند این ارز در آینده ای نه چندان دور به 100 دلار خواهد رسید.

دادگاه ریپل

در سال 2020 سازمان بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) از شرکت RippleLabs شکایت کرد. SEC ادعا کرده است که ریپل یک اوراق بهادار است و باید بعد از کسب مجوز از این سازمان به فروش آن اقدام کند. در صورتی که مدیران این شرکت بدون مجوز از سازمان بورس اقدام به فروش XRP کرده اند.

البته ریپل مورد تست هاوی قرار گرفت و رد شد. با این وجود کارمندان SEC همچنان بر شکایت خود پافشاری کردند. پا تلاش وکلای شرکت ریپل به نتایج خوبی در دادگاه رسیدند. ریپل یکی از رقیبان اصلی اتریوم است.

وکلا به این نتیجه رسیدند که تعارض در منافع اعضای ارشد کمیسیون SEC وجود داشته و هدف حذف ارزش و بالا بردن قیمت اتریوم بوده است. و آنها قصد داشته اند با این شکایت ارزش ریپل را در بازار پایین بیاورند که موفق هم شدند. بعد از این شکایت قیمت ریپل دچار ریزش شدیدی شده و به زیر 20 سنت رسید.

البته حامیان این ارز اقدام به خرید میزان زیادی از XRP کرده و از ارز حمایت کردند. در سال 2022 شاهد سود شیرین سرمایه خود و رسیدن قیمت ریپل به 1.5 دلار بودند. و انتظار دارند بعد از یک اصلاح قیمتی ارزش آن به بیش از50 و بعد به 100 دلار نیز برسد.

استخراج ریپل XRP

ریپل مانند بیت کویت و یا اتریوم قابل استخراج نیست و نمی توان مانند ماینر ها و یا هر روش دیگری آن را استخراج کرد. ریپل در همان ابتدای کار به میزان 100 میلیارد کوین توسط شرکت Ripple منشتر شد. و مورد معامله و خرید و فروش قرار گرفت تا به قیمت بستر و ارزش ذاتی خود در بازار های معاملاتی برسد.

مزایا و معایب ریپل

برای تحلیل ریپل از تحلیل تکنیکال استفاده کردیم. در این میان تحلیل بنیادی هم تاثیر زیادی دارد. به عنوان مثال در سال 2020 با پراکنده شدن اخبار دادگاه ریپل ارزش ریپل به شدت کاهش پیدا کرد. به این دلیل بهتر است علاوه بر دانستن تحلیل تکنیکال ریپل XRP با مزایا و معایب این ارز دیجیتال نیز آشنا شده و از آن برای تحلیل ریپل استفاده کنید. ریپل غیر قابل کپی برداری بوده و تورم ندارد.

زیرا تمامی ارز ها از قبل استخراج شده اند. ریپل بسیار راحت به شبکه های پرداخت متصل می شود و هزینه کارمزد های بین بانکی را تا 70 درصد نیز کاهش می دهد. با این پلتفرم قابلیت وام دهی نیز فعال شده و تراکنش ها در عرض چند ثانیه انجام خواهند شد.

شرکت ریپل ادعا کرده بود که بخش زیادی از توکن ها را به کاربران شبکه خواهد داد. در صورتی که فقط تعداد محدودی را به کاربران شبکه داده و بخش عظیمی را برای خود نگه داشته است تا از افزایش قیمت و رشد آن بهره مند شود. از طرف دیگر ریپل Open Source بوده و کد آن در اختیار همه است.  این ویژگی هکر ها را وسوسه خواهد کرد تا این کد ها را هک کنند.

سخن پایانی

در این مقاله با استفاده از چند نمودار که توصیه می شود نحوه رسم آنها را یاد بگیرید به تحلیل ریپل پرداختیم. افراد زیادی از ایران نیز ارز XRP را خریداری کرده و در کیف پول خود ذخیره کرده اند. ولی بسیاری از افراد دوست دارند تا معامله و ترید در بازار ارز های دیجیتال را یاد گیرند و با خرید و فروش های به موقع به سود خوبی برسند. به این دلیل تحلیل ریپل و یا تحلیل چند رمز ارز مهم مورد توجه سرمایه گذاران ارز های دیجیتال است.

زینب اصغری
زینب اصغری

مدیر تولید محتوا - مشاور مالی

نویسنده این مقاله

به عنوان یکی از اولین اعضای تیم ایتسکا، از سال 2019 فعالیت خود را در بازار های مالی آغاز کردم. من تقریبا تمامی بروکر های موجود در وبسایت ایتسکا (بیش از 30 بروکر) را با پول واقعی مورد بررسی قرار داده ام. همه اطلاعاتی که در خصوص بروکر ها در این وبسایت قرار گرفته را بازبینی کرده ام و سعی کرده ام که تمامی خطاهای احتمالی را اصلاح کنم. سوابق حرفه ای من شامل فعالیت در بخش بانکی و مدرک دانشگاهی در حوزه اقتصاد است. در حال حاضر یکی از مدرسین فارکس در سبک اسمارت مانی در ایران هستم. علاقمندی های من شامل تحقیقات در خصوص استراتژی های فارکس، مدریت سرمایه و ربات های معامله گر فارکس است.

تعداد 1 نظر
میانگین امتیاز به این مطلب:

نظرات و بررسی های کاربران

  • ابراهیم پیر هادی

    خیلی ممنون