در این قسمت قصد داریم نحوه اوردر گذاری در فارکس ، متاتریدر 4 و نحوه اجرای یک معامله را به صورت کامل بیان کنیم. ابتدا نحوه سفارش گذاری در متاتریدر آموزش داده و بعد آن را از جنبه پرایس اکشن بر اساس آموزش های البروکس نیز بررسی می کنیم. پرایس اکشن ال بروکس یکی از منابع معتبر در جهان بوده و بهتر است قبل از سفارش گذاری حتما آموزش سفارش گذاری به سبک ال بروکس را که در مقاله آورده ایم یاد پرفته و مثال ها را به دقت مطالعه نمایید.
برای مشاهده دروس کامل آموزش پرایس اکشن، میتوانید به لینک رو به رو مراجعه کنید: آموزش صفر تا صد پرایس اکشن
نحوه اردر گذاری در متاریدر 4
برای اردر گذاری در متاریدر 4 ابتدا باید صفحه اوردر جدید New Order را باز کنید. روش های مختلفی برای باز کردن اردر جدید در متاتریدر وجود دارد.
- از نوار ابزار گزینه New Order را انتخاب کنید. اگر با زبان انگلیسی راحت نیستید می توانید از نوار ابزار منوی View و بعد از آن Language را انتخاب کرده و زبان متاتریدر را به فارسی تغییر دهید. در این صورت باید سفارش جدید را انتخاب کنید.
2. از نوار ابزار روی گزینه Tools کلیک کرده و بعد زیر منوی New Order را انتخاب کنید.
3. با استفاده از کلید میانبر F9
4. بر روی قیمت ها و یا فضای داخل پنجره Market Watch کلیک راست کرده و گزینه New Order را انتخاب کنید.
5. با دابل کلیک بروی جفت ارز مورد نظر از پنجره Market Watch اردر مربوط به خرید و فروش جفت ارز مورد نظر باز خواهد شد.
آموزش اوردر گذاری در فارکس
برای اوردر گذاری در فارکس ( اردر Order گذاری در فارکس ) با استفاده از روش های گفته شده در پاراگراف قبلی ابتدا یک سفارش جدید New Order باز کنید. اگر برای اولین بار است که وارد بازار فارکس شده و قصد انجام معامله دارید ، شاید این صفحه و مقادیر آن کمی برایتان گیج کننده باشد. ولی ما با زبان ساده تک تک این مفاهیم را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
در سمت پنجره Order نمودار قیمت و تغییرات قیمت جفت ارز مورد نظر را به صورت لحظه ای مشاهده می کنید. به دقت آن را بررسی کنید و با استفاده از تحلیل های تکنیکال و بنیادی تصمیمات لازم را جهت قیمت گذاری و خرید و فروش جفت ارز مورد نظر اتخاذ کنید. برای مثال ما جفت ارز GBPUSD دلار/پوند را انتخاب کرده ایم.
آموزش اوردر گذاری در فارکس به سبک ال بروکس
مبتدی ها باید فقط از سفارش گذاری استاپ Stop استفاده کنند. زمانی که انتظار دارید روند ادامه خواهد داشت پس وارد معامله می شوید و قصد دارید در جهت مومنتوم حرکت کنید.
نحوه معامله در سفارش استاپ Stop Order
در این حالت در شکست خط روند قبلی می خریم و یا می فروشیم. زمانی که بازار روند دار باشد و قصد سوئینگ داریم ، این نوع سفارش گذاری بهترین روش معامله کردن می باشد. اما در تریدینگ رنج ال بروکس بدترین روش است. مخصوصا زمانی که روند رنج حالت فشرده و باریک داشته باشد ، این اوردر گذاری بدترین روش می باشد.
پس زمانی که در بازار شاهد روند رنج هستید ، از سفارش گذاری استاپ استفاده نکنید. در درس های قبلی هم بیان کرده ایم مبتدی ها در روند رنج نباید معامله کنند.
نحوه معامله در سفارش لیمیت Limit Order
معامله گران حرفه ای می توانند در قیمت بازار وارد معامله شوند. آنها می توانند از سفارش گذاری لیمیت اردر نیز استفاده کنند. برای مثال زمانی که یک شکست قوی در بازار داریم و یا در یک روند رنج قرار داریم ، و بازار پایین تر از کف کندل قبلی قرار گرفته است ، حرفه ای ها می توانند در کف کندل قبلی خریده و اسکالپ تریدینگ کنند.
زمانی که از اوردر گذاری لیمیت اردر و یا همان سفارش گذاری محدود استفاده می کنید ، یعنی در جهت مخالف بازار وارد می شوید. یعنی زمانی که بازار نزولی است شما می خرید و در روند نزولی سفارش خرید قرار می دهید. در این حالت باید با پرایس اکشن آشنایی کافی داشته باشید و دقیقا بدانید در حال انجام چه کاری هستید.
برای مثال سفارش خرید را پایین تر از کف کند قبلی قرار می دهیم و یا سفارش فروش را بالاتر از سقف کندل قبلی قرار داده و می فروشیم.
یعنی زمانی زمانی که بازار از سقف کندل قبلی بالاتر برود سفارش فروش اجرا شده و ما می فروشیم. و می دانیم به احتمال زیادی شکست به نتیجه نرسیده و بازار نزولی خواهد شد. یک تریدر زمانی باید از این تکنیک استفاده کند که بر مهارت شمع خوانی کاملا مسلط باشد.
هر کندلی که سایه دارد، نشانه از شکست ناموفق می باشد. یعنی کندل اصلاحی داریم و تعداد کندل های سایه دار زیاد هستند ، در این حالت بهتر است در انتظار شکست ناموفق در بازار باشیم.
زمانی که کندل های سایه دار را در بازار می بینید یعنی زمانی که قیمت بالا می رود فروشندگان پیدا شده و می فروشند و یا زمانی که قیمت قصد پایین آمدن دارند خریداران پیدا شده و می خرند.
پس زمانی که در بازار اصلاحی قرار داشته و کندل ها سایه دار هستند ، نباید با سفارش گذاری استاپ وارد بازار شد. یعنی در این حالت احتمال ادامه دار بودن روند بازار کم بوده و نباید با قطعیت در جهت روند بازار وارد معامله شد.
برای مثال زمانی که کندل ها صعودی و سایه دار هستند ، نباید در سقف کندل قبلی سفارش بای استاپ قرار داد. در این حالت باید بدانید به احتمال بالایی شکست ناموفق خواهد بود و بازار در روند مخالف حرکت خواهد کرد.
پس تریدر های حرفه ای به جای اینکه در یک تیک بالاتر از سقف کندل قبلی بخرند ، در همان قسمت سفارش فروش قرار داده و می فروشند. چون انتظار دارند شکست ناموفق شده و بازار به سمت مخالف برگردد.
پس اگر کندل های زیادی که سایه داشته و همپوشانی نیز دارند ، شکست به نتیجه نخواهد رسید و سفارش گذاری استاپ درست نخواهد بود. و بهتر است سفارش گذاری لیمیت قرار دهید.
پس سفارش گذاری لیمیت (محدود) را زمانی استفاده می کنیم که انتظار داریم شکست به نتیجه نرسیده و بازار برگردد.
لیمیت اوردر بهتر است یا استاپ اردر؟
در سفارش استاپ ما با احتمال بالایی تشخیص می دهیم که شکست موفقیت آمیز خواهد بود و بازار به روند قبلی خود ادام دهد.
سفارش محدود یعنی شکست ناموفق خواهد شد و بازار بر می گردد.
اوردر گذاری در فارکس بر اساس پرایس اکشن
هنگام اوردر گذاری در فارکس بهتر است به پرایس اکشن توجه کنید. اگر بازار روند دار بوده و سوئینگ های بالا و پایین در نمودار می بینید ، در روند ها همپوشانی کمی بین کندل ها داریم و کندل های روندی متوالی داریم.
به مثال زیر توجه کنید. در شکل زیر قسمت آبی رنگ بازار روند را نمایش می دهد.
پس در قسمت آبی رنگ معاملات سوئینگ بهتر بوده و بهتر است اوردر گذاری در فارکس را از نوع استاپ اردر قرار دهید. در این روند سفارش بای استاپ (خرید استاپ) در قسمت A و سفارش سل استاپ (فروش استاپ) در قسمت B برای این روند مناسب هستند. این نقاط مکان های مناسبی برای خرید و فروش در قیمت بازار هستند.
بعد از قسمت آبی رنگ بازار وارد یک روند رنج می شود. روند رنج را نیز با مستطیل قرمز رنگ مشخص کرده ایم. در روند رنج کندل های اصلاحی زیادی قابل مشاهده هستند. کندل ها همپوشانی داشته و سایه ها نیز بلند هستند. تعداد برگشت ها در این قسمت نیز زیاد است.
این قسمت برای سفارش استاپ مناسب نیست. زیرا شکست ها در این روند ناموفق هستند. در این قسمت تریدر های حرفه ای از سفارش گذاری محدود (Limit Order) استفاده می کنند.
کندل ورود در اوردر گذاری استاپ
زمانی که بازار در جهت مورد نظر شما حرکت می کند ، وارد معامله شوید. برای مثال در شکل زیر دو کندل بازگشتی می بینید.
ابتدا یک کندل نزولی قوی و بعد کندل صعودی قوی را می بینید که سایه بالایی کوچکی دارد. پس می توانید در بالای سیگنال بار و کی بار مشخص شده سفارش بای استاپ قرار دهید. زیرا احتمال می دهیم بازار از این کندل به بعد بالاتر می رود.
کندل بعد آن که در شکل مشخص کرده ایم کندل ورود نامیده می شود. حد ضرر نیز یک تیک پایین تر از کندل سیگنال قرار می گیرد. حد سود نیز به اندازه حد ضرر و یا دو برابر آن قرار می دهیم. در شکل بالا حد ضرر (حد ریسک) و به همان اندازه حد سود را برایتان در شکل مشخص کرده ایم.
زمانی که می خواهید سفارش استاپ باز کرده و به قوی بودن کندل سیگنال شک دارید ، در این حالت بهتر است معامله نکنید. منتظر کندل های سیگنال بعدی بمانید و با مشاهده کندل های دیگر معامله کنید.
کندل ورود در اوردر گذاری لیمیت
در اوردر گذاری لیمیت بر خلاف روند معامله می کنیم.
زمانی که سفارش محدود فروش Sell Limit باز می کنید ، در این حالت بازار باید بالا رفته و سفارش شما اجرا شود.
زمانی که سفارش محدود خرید Buy Limit باز می کنید ، در این حالت بازار باید پایین رفته و سفارش شما اجرا شود.
یعنی در یک بازار صعودی می فروشید و در یک بازار نزولی می خرید. در این حالت مطمئن هستیم که شکست روند ناموفق خواهد بود و بازار بر خواهد گشت.
برای مثال زمانی که چند کندل صعودی داریم و بعد یک کندل برگشتی نزولی شکل بگیرد ، در این حالت می توانید در کف سیگنال برگشتی سفارش محدود فروش Sell Limit قرار دهید.
پس زمانی که با سفارش لیمیت محدود معامله می کنید ، یعنی تشخیص داده اید شکست ناموفق شده و در بازار برگشت خواهیم داشت. زمانی که بازار در کف و یا سقف روند رنج قرار می گیرد ، در این حالت به احتمال زیاد اکثر تلاش ها برای شکست به نتیجه نخاهد رسید.
پس اگر بازار بالا رفته و سقف روند رنج برسد ، پس در این حالت به احتمال زیاد شکست سقف رخ نداده و بازار در نزدیکی های سقف باز خواهد گشت. در این حالت اگر کندل سیگنال برگشتی قوی باشد ، تریدر های حرفه ای در بالای کندل قبلی سفارش محدود برای فروش قرار می دهند. یعنی اعتقاد دارند بازار سقف روند رنج را نشکسته و به سمت پایین باز خواهد گشت.
زمانی که در کف روند رنج قرار داریم ، و معامله گران حرفه ای شاهد یک کندل سیگنال برگشتی در بازار هستند ، سفارش خرید را پایین تر از کندل قبلی قرار می دهند. چون اعتقاد دارند ، شکست روند رنج به نتیجه نرسیده و بازار بعد از برخورد به کغ=ف به سمت بالا خواهد رفت.
برای مثال در شکل زیر در یک روند رنج قرار داریم. در قسمت مشخص شده بعد از کندل صعودی یک کندل برگشتی نزولی با سایه پایینی می بینید. معامله گران حرفه ای سفارش فروش را یک تیک بالاتر از این کندل قرار داده و می دانند که بازار بر خواهد گشت و در آن نقطه می فروشند.
حد ضرر را چند تیک بالاتر از کندل سیگنال و حد سود را نیز هم اندازه حد ضرر و یا بیشتر از آن در نظر بگیرید.
از طرف دیگر می توان حد سود را در کف روند رنج قرار داد و در کف از معامله خارج شد. در روند رنج همیشه به یاد داشته باشید در کف خریده و در سقف بفروشید.
در شکل بالا سفارش محدود خرید را مانند شکل زیر در کف قرار می دهیم.
با رسیدن به کف روند و مشاهده کندل سیگنال سفارش خرید را در کف کندل سیگنال قرار می دهیم. حد ضرر را نیز به اندازه بدنه کندل سیگنال در نظر گرفته و حد سود را نیز به همان اندازه و یا در سقف روند رنج مشخص می کنیم.
زمانی پیش می آید که در یک کانال صعودی و یا نزولی قرار داریم و این روند در حال تبدیل شدن به روند رنج می باشد. در این حالت تریدر ها با مشاهده الگوی برگشتی و یا کندل سیگنال برگشتی اقدام به قرار دادن سفارش محدود فروش در سقف و یا سفارش محدود خرید در کف می کنند.
در شکل زیر یک کانال ضعیف صعودی را می بینید که کندل ها سایه دار بوده ، همپوشانی داشته و کندل های روندی متوالی وجود ندارند.
در شکل بالا بعد از کندل سبز رنگ بلند کندل سیگنال نزولی را می بینید و سفارش فروش را در کف کندل قبلی قرار می دهیم. زیرا احتمال می دهیم روند بازار نزولی خواهد شد.
اوردر گذاری در فارکس در صورت شکست خط روند
فرض کنید بازار در حال شکست خط روند است و تریدر ها قصد ورود به معامله دارند. دقت کنید حد ضرر در بالا و یا پایین کندل سیگنال قرار می گیرند. اگر کندل سیگنال بلند باشد و حد ضرر را بر اساس آن قرار دهیم حد ضرر زیاد دور شده و معامله پر ریسک می شود. در این حالت می توانند در قیمت بازار خریده و چارت را در تایم فریم یک دقیقه ای 1m نیز بررسی کنند.
اگر در چارت یک دقیقه ای 1m 4 یا 5 کندل صعودی متوالی ایجاد شده باشد ، پس شکست صعودی داریم. آنکاه باید در قیمت بازار خریده و حد ضرر را در زیر اسپایک قرار دهید.
و یا می توان در کف کندل قبلی سفارش بای لیمیت قرار داده و بخرید. و حد ضرر را نیر در کف اسپایک قرار دهید.
مفاهیم گزینه های پنجره Order فارکس
Symbol در پنجره اردر متاتریدر
با استفاده از این گزینه می توانید جفت ارز مورد معامله را تغییر داده و جفت ارز مورد نظر خود را انتخاب کنید. به عنوان مثال ما GBPUSD را انتخاب کرده ایم. توجه داشته باشید انتخاب بهترین جفت ارز ها برای ترید نیز بسیار مهم بوده و باید بتوانید شناخت کافی از جفت ارز ها داشته باشید تا در شرایط خاص جفت ارز خاص با نقد شوندگی بالا و … را انتخاب کنید.
هنگام اوردر گذاری در فارکس به این گزینه دقت کنید. زیرا تازه کاران زیادی ابتدا قصد ترید در یک جفت ارز را داشته اند ، ولی به اشتباه در اوایل ورود خود به فارکس به اشتباه روی جفت ارز دیگری سفارش گذاری کرده اند.
مقدار Volume اوردر گذاری در فارکس
مقدار Volume اوردر گذاری در فارکس در واقع همان حجم معاملات Lot می باشد و هنگام سفارش گذاری باید آن را تعیین کنید. لات در فارکس مفهوم بسیار مهمی می باشد که حتما باید با آن آشنا باشید. پس به صورت خلاصه وار بیان می کنیم. برای محاسبه لات باید از فرمول زیر پیروی کنید. البته با تجربه و پس از انجام معاملات بسیار راحت و به صورت ذهنی خواهید توانست مقدار لات مناسب که بهتر است با آن پوزیشن باز کنید محاسبه کنید.
مفاهیم متغیر های فرمول لات هنگام اوردر گذاری در فارکس به شرح زیر است:
Equity: میزان سرمایه و یا موجودی شماست که می خواهید با آن وارد معامله شوید.
Risks : میزان ریسکی است که برای معاملات از طرف تریدر در نظر گرفته می شود. در دنیای فارکس این میزان ریسک بهتر است 1% در نظر گرفته شود. اکثر معامله گران با تجربه و حرفه ای این میزان را یک درصد در نظر می گیرند. با قرار دادن مقدار بیشتر در واقع مدیریت پول نکرده اید و امکان ضرر زیاد و از دست رفتن سرمایه و دلسردی برای تازه کاران وجود دارد.
Stop Loss : میزان حد ضرر را مشخص می کند.
p.v : میزان Pip Value می باشد.
در حالت کلی میزان لات برای جفت ارز ها متفاوت می باشد. ولی برای جفت ارز های معروف و پر استفاده مانند مانند دلار/یورو این میزان برابر 100000 جفت ارز پایه است. یعنی به عنوان مثال اگر میزان سرمایه شما 10 هزار دلار باشد ، با توجه به اینکه ریسک انتخابی شما 1% بوده و حدد ضرر 100 و Pip Value را 10 در نظر گرفته اید. میزان لات برابر با 10000/100000 یعنی 0.1 خواهد بود و شما باید در مقدار Volume در متاتریدر 0.1 قرار دهید.
Type نوع اوردر گذاری در فارکس
در قسمت Type دو گزینه برای سفارش گذاری در فارکس وجود دارد:
Instant Execution : اگر می خواهید در قیمت فعلی بازار ارز مورد نظر خود را معامله کنید ، این گزینه را انتخاب کنید.
Pending Order : اگر برای معامله خود حد ضرر و سود مشخص کرده اید ، و قرار است وقتی قیمت جفت ارز به حدی که مشخص کرده اید رسید ، معامله انجام شود باید این گزینه را انتخاب کنید.
حال فرض کنیم گزینه Instant Execution را انتخاب کرده ایم. در این صورت شکل بالا را مشاهده می کنیم و به بررسی گزینه های آن می پردازیم. پس از اتمام توضیح این گزینه ها در قسمت Type گزینه Pending Order را انتخاب کنید. برای آموزش بیشتر این گزینه مقاله زیر را مطالعه نمایید.
بیشتر بخوانید : انواع سفارشات در فارکس
گزینه Enable maximum deviation from quoted price
زمانی که برای معامله قیمتی را مشخص می کنید ، اگر قیمت را خودتان تعیین کرده باشید ، به احتمال زیاد قیمت شما با قیمتی که بروکر برای جفت ارز مورد نظر مشخص کرده است ، متفاوت می باشد. با تیک زدن این گزینه می توانید تفاوت قیمت را بر حسب پیپ مشاهده کنید. و مثلا مشخص سازید وقتی این تفاوت قیمت به دو پیپ رسید برای تریدر نشان داده شود.
Pending Order در اردر گذاری متاتریدر
تمامی این توضیحات برای Instant Execution در قسمت Type بود. حال از Type گزینه Pending Order را انتخاب کنید. در این صورت شکل زیر را مشاهده خواهید کرد.
در قسمت Type چهار گزینه برای انتخاب وجود دارد: Buy Limit ، Sell Limit ، Buy Stop ، Sell Stop .
بای لیمیت چیست؟ Buy Limit
Buy Limit بای لیمیت هنگام سفارش گذاری در فارکس زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که روند بازار نزولی می باشد و شما تقریبا نقطه حمایت ارز را تشخیص داده اید. در این صورت شما می دانید قیمت تا حد مشخصی پایین رفته و دوباره بالا خواهد رفت. در این صورت شما می توانید قیمت را پایین تر از قیمت فعلی ارز در بروکر قرار دهید و زمانی که قیمت به این مقدار رسید پوزیشن براتان باز خواهد شد.
در شکل بالا خط آبی رنگ قیمت فعلی و خط قرمز رنگ قیمتی است که احتمال می دهیم جفت ارز به آن رسیده و بعد افزایش خواهد یافت. دایره بنفش رنگ قیمتی است که باید قیمت سفارش BUY Limit خود را روی آن قرار دهیم.
به عنوان مثال می خواهیم معامله بر روی جفت ارز یورو/پوند EURGBP انجام دهیم.
همانطور که در شکل می بینید قیمت فعلی بر روی 0.83394 قرار دارد. و ما بر اساس تحلیل هایی که انجام داده ایم احتمال می دهیم قیمت جفت ارز به 0.83390 خواهد رسید و بعد پولبک خواهد زد. یعنی ما می خواهیم در قیمت پایین خرید کرده و بعد با افزایش قیمت آن سود کنیم.
یک اوردر جدید باز کرده و نوع سفارش را بر روی Pending Order و نوع سفارش شرطی را نیز بر روی BUY Limit قرار دهید. در قسمت قیمت at price قیمت مورد نظرتان یعنی 0.83390 را وارد کرده و گزینه Place را بزنید تا سفارشتان ثبت شود.
حال می توانید سفارش خود را از پنجره ترمینال Terminal مشاهده کنید. اگر سفارش خود را مشاهده نمی کنید ، مانند شکل زیر روی آیکن نشان داده شده در شکل کلیک کرده و از قسمت پایین منوی Trade را انتخاب کنید تا وضعیت سفارشتان را بررسی کنید. سفارشی که به رنگ سبز باشد ، سفارش فعلی شما می باشد که به تازگی باز کرده اید. در همان ابتدا در قسمت profit -2را خواهید دید. این عدد کارمزدی است که بروکر از حساب شما کسر کرده است.
در انتها این نکته را نیز در نظر داشته باشید که شما نمی توانید هر قیمتی را که دوست داشتید در قسمت قیمت وارد کنید. زیرا بروکر ها برای قیمت جفت ارز ها محدودیت هایی قائل شده اند و باید این محدودیت ها را رعایت کنید.
سل لیمیت چیست؟ Sell Limit
سل لیمیت Sell Limit نقطه مقابل Buy Limit می باشد. به این صورت که شما هنگام اوردر گذاری در فارکس نقطه مقاومت جفت ارز مورد نظر را تشخیص داده اید و به احتمال زیاد قیمت تا حد مشخصی بالا رفته و بعد از آن دوباره پایین خواهد آمد. در این صورت زمانی که قیمت اصلی ارز به قیمتی شما قرار داده اید برسد پوزیشن برایتان باز خواهد شد.
در شکل بالا خط آبی رنگ قیمت فعلی و خط قرمز رنگ قیمتی است که احتمال می دهیم جفت ارز به آن رسیده و بعد کاهش خواهد یافت. دایره بنفش رنگ قیمتی است که باید قیمت سفارش SELL Limit خود را روی آن قرار دهیم.
به عنوان مثال می خواهیم معامله را دوباره بر روی جفت ارز یورو/پوند EURGBP انجام دهیم.
همانطور که در شکل می بینید قیمت فعلی بر روی 0.83159 قرار دارد. و ما بر اساس تحلیل هایی که انجام داده ایم احتمال می دهیم قیمت جفت ارز به 0.83680 خواهد رسید و بعد پولبک خواهد زد. یعنی ما می خواهیم ارز خود را در قیمت بالا بفروشیم. و یا به زبان ساده دستور SELL یعنی ارز دوم را خرید زده ایم. و در سفارش SELL Limit یعنی ارز دوم را در قیمت پایین SELL زده ایم. و یا همان ارز اول را در قیمت بالا فروخته ایم.
بای استاپ چیست؟ Buy Stop
زمانی که روند بازار صعودی است و شما مطمئن هستید که قیمت همچنان بالا خواهد رفت و قیمتی که شما مشخص کرده اید را نیز رد کرده و افزایش خواهد یافت ، بای استاپ Buy Stop را انتخاب کنید. در این صورت در قیمت شما پوزیشن باز خواهد شد.
سفارش گذاری BUY Stop زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که بر اساس تحلیل هایی که انجام داده ایم احتمال می دهیم قیمت تا مقدار مشخصی بالا رفته و بعد از نقطه ای که ما برای خرید در نظر گرفته ایم دوباره به روند خود ادامه خواهد داد. به عنوان مثال بسیاری از تریدر ها خطوط حمایتی و مقاومتی را برای معامله در نظر می گیرند و زمانی که قیمت مقاومت خود را رد کرد ، اقدام به خرید می کنند و احتمال می دهند قیمت افزایش پیدا کرده و سود خواهند کرد.
در این صورت ما سفارشمان را از قیمتی بالا تر از قیمت فعلی و در قیمتی که احتمال می دهیم به آن خواهد رسید و به روند صعودی خود ادامه خواهد داد ، قرار می دهیم.
در شکل بالا خط آبی رنگ قیمت فعلی و خط قرمز رنگ قیمتی است که احتمال می دهیم جفت ارز به آن رسیده و به حرکت خود ادامه خواهد داد. دایره بنفش رنگ قیمتی است که باید قیمت سفارش BUY Stop خود را روی آن قرار دهید. به عنوان مثال می خواهیم معامله بر روی جفت ارز یورو/پوند EURGBP انجام دهیم.
همانطور که در شکل می بینید قیمت فعلی بر روی 0.83313 قرار دارد. و ما بر اساس تحلیل هایی که انجام داده ایم احتمال می دهیم قیمت جفت ارز بعد از رسیدن به 0.83344 به روند خود ادامه داده و افزایش پیدا خواهد کرد. و ما می خواهیم خرید ما در نقطه 0.83344 انجام شود. پس در قیمت عدد 0.83344 را وارد می کنیم.
سل استاپ چیست؟ Sell Stop
Sell Stop سل استاپ زمانی استفاده می شود که روند بازار نزولی است و شما می دانید بعد از قیمت انتخابی شما نیز همچنان قیمت پایین خواهد رفت. در این صورت وقتی قیمت خرید و فروش جفت ارز به قیمت انتخابی شما رسید ، پوزیشن باز خواهد شد.
سفارش گذاری SELL Stop زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که بر اساس تحلیل هایی که انجام داده ایم احتمال می دهیم قیمت تا مقدار مشخصی پایین رفته و بعد از نقطه ای که ما برای فروش در نظر گرفته ایم دوباره به روند نزولی خود ادامه دهد. در این صورت ما در آن نقطه که احتمال می دهیم قیمت از آن نقطه به بعد نزولی خواهد شد را به عنوان سفارش فروش ثبت می کنید.
به عنوان مثال در جفت ارز یورو/پوند EURGBP قیمت فعلی بر روی 0.83273 قرار دارد. و ما طبق تحلیل هایمان پیش بینی کرده ایم قیمت بعد از رسیدن به 0.83180 در یک روند نزولی قرار خواهد گرفت . یا به عبارتی حمایتش شکسته خواهد شد. و به روند نزولی خود ادامه خواهد داد. در این صورت قیمت را روی 0.83180 ثبت سفارش می زنیم.
At Price قیمت سفارش گذاری
هنگام سفارش گذاری در فارکس در قسمت At Price قیمت مد نظرتان را باید وارد کنید. دقت کنید این مقدار بسیار مهم بوده و زمانی که قیمت ارز مورد نظر به این میزان رسید ، پوزیشن برایتان باز خواهد شد.
Expiry تاریخ انقضای پوزیشن
در این قسمت در واقع برای پوزیشن خود یک تاریخ انقضا مشخص می کنید. به این صورت که اگر تا تاریخی که مشخص کرده اید معامله انجام نشود ، پوزیش به صورت خودکار و بدون معامله برایتان بسته خواهد شد.
پس از انجام تمامی تنظیمات روی Place کلیک کنید تا دستورات شما و اوردر گذاری در فارکس انجام گیرد.
نظرات و بررسی های کاربران
سلام و روز به خیر
در قسمت “نحوه معامله در سفارش لیمیت Limit Order ” که نوشته اید “پس اگر کندل های زیادی که سایه داشته و همپوشانی نیز دارند ، شکست به نتیجه نخواهد رسید”. آیا درست است که اینگونه نوشته شود “پس اگر در نمودار تعداد زیادی شمع های با سایه که با هم همپوشانی دارند وجود داشته باشند؛ باید نتیجه گرفت که شکست به نتیجه نخواهد رسید” ؟
سلام و وقتتون بخیر
حتما میدونین در دوره پرایس اکشن منظور از شکست ، Breakout هستش.
اینجا چون قطعیت پایینه (یعنی کندل ها هم سایه دار هستن و هم همپوشانی دارن) ، پس بهتره سفارش گذاریمون Limit Order باشه و مشخص کنیم قیمت وقتی به ….. رسید برامون بخره و یا بفروشه.
سلام مبگم چطوری این پنجره رو کلا حذف کنم و فقط با nneclik tradingمعامله کنم لطفا راهنمایی کنید تشکر
سلام، تشکر از مطالب خوب و انتقال خوب آنها ، سایت خیلی مفیدی دارید من از وقتي که با آن آشنا شده ام هر وقت فرصت کنم بهش سر می زنم و وقتم را صرف گشتن در دیگر سایت ها نمی کنم
سپاس از شما
تشکر از شما