دوره آموزشی پرایس اکشن RTM

پرایس اکشن rtm میانته یکی از بهترین و پرطرفدارترین سبک‌های پرایس اکشن است. rtm نام توسعه‌دهنده این سبک نیست بلکه مخفف Read The Market بوده و بر شناسایی رفتار بازار بدون استفاده از اندیکاتور و ترید بر اساس نواحی عرضه و تقاضا تأکید دارد.

دانشجویان این دوره، در صورت آموزش صحیح، حداقل 5 بار مرور الگو‌های rtm و تسلط بر آن، تمرین های مکرر و پایبند بودن به استراتژی معاملاتی خود خواهند توانست به استقلال مالی رسیده و از طریق معامله‌گری در فارکس و یا سایر بازار‌ها درآمد داشته باشند.

تریدر‌ها باید تا حدی بر الگو‌ها تسلط داشته باشند که با یک نگاه ساده به نمودار و کندل‌ها بتوانند الگوی ایجاد شده را تشخیص داده و نسبت به ورود و خروج از بازار تصمیم‌گیری کنند.

مدرس: زینب اصغریمدرس: زینب اصغری

تریدرهای با تجربه 8+ سال

تعداد جلساتتعداد جلسات

20 جلسه

تعداد دانشجویانتعداد دانشجویان

بیش از 500 دانشجو

دوره آموزشی پرایس اکشن RTM
مباحث مقدماتی RTM | در این درس‌ها با کندل‌های RTM (بسیار مهم!)، ساختار‌های مهم در RTM، SR، و روند‌ها آشنا خواهید شد. تا زمانی که بر این 4 درس مخصوصاً کندل‌ها مسلط نشدید، سراغ درس‌های بعدی نروید!
مباحث بنیادی RTM | در این چند درس مهم باید مباحثی را بیاموزید که نیازمند درک راحتتر و آموزش بهتر معامله با الگوهای rtm هستند.
الگو های RTM | در این درس‌ها به آموزش الگو‌های RTM پرداخته و نحوه معامله با این الگو‌ها را آموزش می‌دهیم.

درس ده: کندل اینگالف در RTM

درس یازده: Flag Limit RTM

درس دوازده: الگوی FTR

درس سیزده: PAZ در rtm

درس چهارده: الگوی Caps

درس پانزده: الگوی Swap

درس شانزده: الگوی فشردگی CP

درس هفده: الگوی تری درایو

درس هجده: الگوی QM

درس نوزده: الگوی الماس

درس بیست: الگوی Can Can

سوالات متداول در خصوص دوره پرایس اکشن RTM

RTM مخفف چیست؟
Read The Market
RTM بهتر است یا ICT ؟
نمی توان گفت کدام استراتژی بر دیگری برتری دارد. زیرا تریدر‌های موفق زیادی در هر دو استراتژی وجود دارند , در حال سود‌آوری هستند. rtm و ict هر دو از سبک‌های موفق پرایس اکشن بوده و تفاوت‌هایی با هم دارند.

پرایس اکشن rtm چیست؟

پرایس اکشن rtm (Read The Market) سبکی جدید از پرایس اکشن است که در آن تریدر با استفاده از الگو‌ها و روش‌هایی که در این سبک وجود دارد بر اساس نواحی عرضه و تقاضا اقدام به معامله می‌کند. این سبک معاملاتی طرفداران بسیار زیادی در جهان از جمله ایران دارد. سبک rtm در سال 2011 توسط ایف میانته و همکارانش ارائه شده و از آن زمان تاکنون به شدت مورد استقبال تریدر‌ها قرار گرفته است.

پرایس اکشن rtm
پرایس اکشن rtm

استراتژی rtm از هیچ اندیکاتوری برای تحلیل استفاده نمی‌کند و تمامی تحلیل‌ها فقط بر اساس کندل ها و رفتار قیمت (پرایس اکشن) و الگو‌های قیمتی هستند. در ادامه به آموزش rtm به زبان ساده پرداخته‌ایم. اگر می‌خواهید بر پرایس اکشن rtm مسلط شوید، پیشنهاد می‌کنیم درس‌های دوره را که لینک آنها را در ادامه قرار داده‌ایم، مطالعه نمایید.

آموزش روش rtm در فارکس پیش‌نیاز هایی را شامل می‌شود. توصیه می‌کنیم اگر در فارکس مبتدی هستید ابتدا آموزش پرایس اکشن البروکس را مطالعه کرده و بعد سراغ سبک rtm بیایید. زیرا سبک البروکس به عنوان پایه و اساس پرایس اکشن در میان تریدر ها شناخته می‌شود. با مطالعه این دوره یادگیری و آموزش rtm و rtm پیشرفته برایتان راحت‌تر خواهد بود.

چگونه با rtm ترید کنیم؟

اگر درس‌های ارائه شده در لیست بالا را کاملاً مطالعه کرده و با انجام تمرین‌های مکرر بر الگو‌های rtm تسلط داشته باشید، به‌راحتی خواهید توانست با rtm ترید کنید. قبل از انجام هر کاری باید با کندل‌ها و کندل‌های مهم که در rtm اهمیت ویژه دارند، آشنایی کامل داشته باشید.

زیرا از این کندل‌ها در طول دوره و در تمامی دورس استفاده خواهید کرد؛ به عبارتی باید بر کندل‌خوانی تسلط داشته باشید. همانطور که بیان کردیم  پرایس اکشن سبک rtm بیشتر بر پیدا کردن نواحی عرضه و تقاضا تأکید داشته و تریدر‌ها در نواحی عرضه اقدام به فروش و در نواحی تقاضا اقدام به خرید خواهند کرد.

پرایس اکشن rtm مانند سایر سبک‌های پرایس اکشن از اسمارت مانی پیشرفته در معاملات خود بهره می‌برد. اگر دقت کنید تمامی سبک های پرایس اکشن در استفاده از اسمارت مانی مشترک هستند. پس هدف از دوره rtm پیشرفته تسلط تریدر ها بر مفهوم اسمارت مانی است.

الگو های rtm

اصل دوره rtm بر الگو های rtm بنا شده‌اند. یعنی شما در چند درس اول پرایس اکشن rtm ابتدا باید کندل های مهم و ساختار ها را یاد گرفته بعد بر الگو های rtm تسلط داشته باشید. این الگو ها در واقع الگو های معامله‌گری بوده و با یادگیری آنها در واقع در کل دروه rtm تسلط دارید.

مهم‌ترین الگو های rtm در ادامه آورده شده‌اند و در درس بالا لینک آموزش تمامی آنها را آورده‌ایم:

  1. الگوی فلگ لیمیت
  2. الگوی FTR
  3. الگوی Caps
  4. الگوی Swap
  5. الگوی کازیمودو
  6. الگوی Can Can

 

استراتژی rtm

استراتژی rtm دنیای جدیدی پیش روی تریدر ها بازگشایی کرده است. دنیایی که در آن بدون استفاده از اندیکاتور‌ها تریدر‌ها قادر به انجام معاملات و پیش‌گویی بازار خواهند بود. در اصل استراتژی rtm از کندل ها و الگو هایی در بازار استفاده می کند که تریدر ها با شاسایی آنها خواهند توانست بر اساس rtm معامله کنند.

استراتژی rtm
استراتژی rtm

در درس‌های دوره به آموزش تک تک الگو های rtm پرداخته‌ایم. برخی از این الگو ها برای مثال الگوی کازیمودو (Qm) همان الگوی سر و شانه است که در دوره آموزشی البروکس آن را بررسی کرده‌ایم. اما بسیاری از الگو ها مانند فلگ لیمیت مختص rtm بوده و باید به دقت بررسی کرده و در ترید‌ها و ستاپ های معاملاتی خود از آنها استفاده کنید.

تفاوت ict و rtm

ict و rtm هر دو از استراتژی های پر طرفدار و موفق پرایس اکشن می باشند. حال در میان تریدر ها این سوال پیش می آید سبک rtm بهتر است یا ict ؟

در کل نمی‌توان گفت کدام یک از این دو استراژی بهتر است. زیرا هر دو استراتژی های قوی بوده و دارای نقاط قوت و ضعف زیادی هستند. تریدر خود با آموزش‌ها و استفاده صحیح از استراتژی معاملاتی به سود آوری در بازار خواهد رسید و خود باید تشخیص دهد کدام سبک معاملاتی برای او مناسب است.

با این حال در این قسمت تفاوت rtm و ict را بیان می‌کنیم.

پرایس اکشن rtm جدید‌تر بوده و ریسک به ریوارد بالاتری داشته و در مقابل ریسک معاملاتی آن نیز بالاست. ولی سبک ict کم‌ریسک‌تر است. در مقابل با استفاده از rtm می‌توان چندین معامله بسیار پر سود در بازار پیدا کرد.

استراتژی rtm بر اساس عرضه و تقاضا بوده ولی استراتژی ict بهبود یافته لنس بگز است.

در ict از عملکرد الگوریتمی بانک ها استفاده می‌شود و بر این اصل استوار است که بانک‌ها همان پول‌های بزرگ در بازار هستند که روند بازار را مشخص می‌کنند.

تاریخچه rtm

پرایس اکشن rtm توسط فردی به نام ایف میانه If myante از سال 2011 ارائه شده است. به این دلیل آن را به سبک rtm ایف نیز می‌شناسند. در این سال میانته و رسورد چارت هایی را در فارکس فکتوری منتشر کردند که در آنها تلاش می کردند ، رفتار قیمت را بدون استفاده از اندیکاتور ها پیش بینی کنند.

ایف میانه به بررسی نوع ترید معامله‌گرانی در فارکس پرداخت که علی رغم آموزش‌ها و تمرین‌های زیاد باز هم در حال ضرر کردن هستند. او به این نتیجه رسید استفاده از اندیکاتور ها و روش های قدیمی برای معاملات بشیتر باعث ضرر کردن تریدر ها می‌شود.

او با بررسی معاملات بانک‌ها و موسسات مالی بزرگ به این نتیجه رسید آنها اصلاً از اندیکاتور ها و … برای معاملات خود استفاده نمی‌کنند. بازار فارکس یک بازار رقابتی می باشد و همه در تلاشند تا در برابر دیگری به برتری رسیده و در برابر او در ازای معامله بهتر سود بیشتری کسب کند.

سبک rtm
سبک rtm

ایف میانته متوجه شد بانک‌ها و شرکت‌های بزرگ با روش‌هایی سایر سهام‌داران را فریب داده و به نوعی با نشان دادن بازار به گونه ای دیگر باعث می‌شوند تریدر ها روند بازار را اشتباه پیش بینی کرده و ضرر کنند و در مقابل خودشان پول بزرگی کسب کنند.

ایف میانه در سبک rtm تلاش می کند، تریدر ها معاملاتی مشابه معاملات بانک ها باز کرده و قسمتی از بازار را که پول‌های بزرگ به آن وارد و یا خارج می‌شوند را شناسایی می‌کند.

این سبک بعد از ایف توسط افراد دیگری از جمله مایکل، مل، هری، سالیوان (سلمان انفرادی) توسعه داده شد و به شهرت بالایی میان تریدر ها رسید.

روش rtm در بورس

روش rtm در بورس نیز کاربردی است. تریدر ها با یادگیری کامل پرایس اکشن rtm و ترید با آن می توانند علاوه بر فارکس از آن در بورس و ارز های دیجیتال نیز استفاده کنند. زیرا در تمامی این بازار ها معاملات بر اساس اسمارت مانی انجام می‌شود.

با تسلط بر rtm می توان در معاملات بورس نیز با شناسایی رفتار کندل‌ها و استفاده از الگو های قیمتی rtm معامله کرد. البته باید در نظر داشت ریسک معاملات این استراتژی بالاست ؛ ولی می توان فرصت های معاملاتی خوب و سود آور با استفاده از این سبک معاملاتی پیدا کرده و با سود از بازار خارج شد.

rtm سلمان انفرادی

سلمان انفرادی (سالیوان) اولین ایرانی بود که تمامی الگو ها و استراتژی rtm را به فارسی ترجمه کرد و خود مباحث جدیدی از جمله FOF (Flow Orders Free) را نیز به سبک rtm افزود.

سلمان انفرادی خود یکی از توسعه دهندگان پرایس اکشن rtm بوده و از عاملان اصلی رشد و شهرت این استراتژی است.